Cum îl alintă Anamaria Prodan pe „noul Soare”: ”Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”

Anamaria Prodan nu renunţă la alinturi pentru iubiţii săi, după ce "Soarele" reghecampf a făcut istorie pe reţelele de socializare.

24 apr. 2024, 10:18
Cum îl alintă Anamaria Prodan pe „noul Soare”: ”Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan a făcut anunţul momentului despre Ronald Gavril. "Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi"

De câteva luni bune, Anamaria Prodan formează un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara se simte extrem de fericită și împlinită alături de pugilistul român, iar de curând a făcut dezvăluiri din relația cu acesta.

Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe: „În aceeași direcție se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund, iar acum, Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl alintă pe Ronald Gavril. ”Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care. Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Ronald Gavril a câștigat centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

”Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.

Anamaria Prodan, momente de relaxare alături de Ronald Gavril. Cei doi și-au pus măști anti puncte negre. ”Frumoși, mai ales Ana”

A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a afirmat Ronald ”The Thrill” Gavril pe pagina sa de Facebook.

Pentru Gavril a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO). El mai are 3 înfrângeri. Românul are acum cinci victorii consecutive, iar pe precedentele patru le-a obținut prin KO tehnic. Dintre acestea, ultimele două confruntări au avut loc la semigrea, după ce el a boxat până atunci la supermijlocie.

Khainell Wheeler (29 ani) a suferit a treia sa înfrângere la profesionişti (1 KO), palmaresul său cuprinzând şi 7 victorii (6 prin KO).

Anamaria Prodan are o relație de luni de zile cu Ronald Gavril, însă au ținut totul secret până de curând. Impresara s-a afișat oficial în decembrie cu Ronald Gavril, celebrul jucător de box stabilit peste Ocean. Se cunoșteau de mai mulți ani și erau prieteni, până când sentimentele lor au devenit mult mai profunde. Diferența de vârstă dintre ei nu pare a fi un obstacol în relația lor. Anamaria Prodan are 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani. Impresara s-a decis să facă publică relația pentru că iubitul ei va apărea în reality show-ul ei de la Antena Stars.