Cum să apără Daniel Onoriu în fața acuzațiilor că a bătut-o crunt pe fosta soție, Isabela: „Doar am mai înjurat-o din când în când”

Daniel Onoriu vorbește pentru prima oară după ce a fost acuzat că și-a bătut cu bestialitate fosta parteneră de viață, Isabela. Pilotul de raliuri se apără și spune că nu a existat niciodată astfel de agresiuni fizice între el și soția lui.

15 dec. 2023, 09:11
Cum să apără Daniel Onoriu în fața acuzațiilor că a bătut-o crunt pe fosta soție, Isabela: „Doar am mai înjurat-o din când în când”
Cum să apără Daniel Onoriu în fața acuzațiilor că a bătut-o crunt pe fosta soție, Isabela: „Doar am mai înjurat-o din când în când”

Scandalul continuă în procesul de divorț dintre Daniel Onoriu și fosta sa soție, Isabela, pe fondul acuzațiilor de violență domestică. Femeia a transmis în spațiul public și imagini cu rănile pe care fostul său soț i le-ar fi provocat în timpul mariajului, dar și fotografii ale actelor medicale ce atestă aceste traumatisme.

Citește și: Documente medicale oficiale: Daniel Onoriu şi-a bătut cu bestialitate soţia! Isabela a ajuns la spital în ultimul hal FOTO

Cum se apără Daniel Onoriu după acuzațiile de agresiune

Daniel Onoriu a negat vehement acuzațiile de violență domestică, menționând că nu a bătut-o niciodată pe Isabela și că orice astfel de afirmații sunt nefondate, potrivit declarațiilor făcute de sportiv la Xtra Night Show. Pilotul de raliuri a subliniat faptul că a fost chemat frecvent la judecată, fosta sa parteneră dorindu-și să îi păteze numele. De asemenea, el a contestat și informațiile privind presupusele îngrijiri medicale de care a avut nevoie Isabela în urma bătăii, calificându-le drept „falsuri”. El a adăugat că Isabela i-ar fi cerut de trei ori sume semnificative de bani, inclusiv o casă în valoare de 120.000 de euro, totul sub o formă de șantaj.

„Pe mine mă dă în judecată și pentru că respir aer. Sunt chemat aici la judecătorie cred că o dată la două săptămâni. Niciodată în viața mea (n.r. nu ar fi bătut-o pe Isabela Onoriu). Am mai înjurat-o din când în când. (…) Am citit și eu dimineață (n.r. că Isabela Onoriu a avut nevoie de îngrijiri medicale) și sunt falsuri, pentru că ea până acum mi-a cerut de trei ori foarte mulți bani. Adică atunci când eram arestat la arestul central mi-a cerut o casă de 120.000 de euro. Casa aceea a fost făcută pe banii mei și numai ai mei. Mi-a cerut o casă de 120.000 de euro ca să ne împăcăm”, a măturisit Daniel Onoriu, pentru sursa citată.

În privința comportamentului său, Daniel Onoriu a menționat că a suferit de perioade în care „nu i-a funcționat creierul” și că nu-și amintește incidentele în care ar fi vorbit urât către fosta sa soție. Pilotul de raliuri a dezvăluit că a urmat un tratament intens cu medicamente, luând chiar și câte 9 antibiotice pe zi, unul dintre ele costând 1.000 de euro.

„Nu mi-a funcționat creierul două luni de zile, crede-mă că până m-am recuperat a mai durat ceva. Crede-mă că nu îmi aduc aminte (n.r. că i-a vorbit urât Isabelei Onoriu). Chiar nu știu ce s-a întâmplat. (…) Eu anul trecut luam 9 antibiotice pe zi, dintre care unul costa 1.000 de euro”, a mai spus Daniel Onoriu.

Citește și: Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Pilotul de raliuri este în culmea disperării