Cum și-a anunțat Laura Cosoi fiicele că este din nou însărcinată: „Le-am spus că va mai veni un bebeluș în familia noastră”

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al său și al lui Cosmin Curticăpean. Vestea i-a bucurat pe cei doi soți, urmând să le spună și celor trei fiice ale lor că un nou membru se va alătura un membru. Iată cum au reacționat!

01 apr. 2024, 08:53
Cum și-a anunțat Laura Cosoi fiicele că este din nou însărcinată: „Le-am spus că va mai veni un bebeluș în familia noastră”
Cum și-a anunțat Laura Cosoi fiicele că este din nou însărcinată: „Le-am spus că va mai veni un bebeluș în familia noastră”

Laura Cosoi dovedește pe zi ce trece că poate fi și o femeie de carieră, și o soție iubitoare, cât și o mamă devotată. Vedeta urmează să aducă pe lume în doar câteva luni al patrulea său copil, iar această veste i-a bucurat pe toți membrii familiei, dar mai ales pe cele trei fetițe ale sale.

Citește și: Ce planuri mărețe are Laura Cosoi după ce va naște al patrulea copil. Actrița nu renunță la carieră nici în perioada postnatală

Cum și-a anunțat Laura Cosoi fiicele că este din nou însărcinată

În vârstă de 42 de ani, Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Actrița nu are de gând să renunțe la vreuna dintre pasiunile ei pentru a deveni casnică, însă nici nu își neglijează copiii sau soțul. Ba din contră! Tot timpul liber îl dedică acestora iar fericirea și împlinirea lor este la cote maxime.

Vedeta de film și televiziune a recunoscut că cel de-al patrulea copil nu a fost o surpriză, ci chiar a fost o sarcină plănuită, însă rapiditatea cu care lucrurile s-au mișcat i-a luat prin surprindere pe ea și pe soțul său. De departe, însă, cele mai fericite de veste au fost cele trei fetițe ale cuplului, care au avut o reacție adorabilă când au aflat că vor avea însă o surioară sau paote chiar un frățior.

„Ne așteptam, pentru că ne-am dorit acest copil foarte mult, n-am știut că se va și întâmpla atât de repede, mai ales într-o perioadă foarte grea a vieții mele, dar Dumnezeu e mare și știe exact când e bine să se întâmple anumite lucruri. Pentru noi, în momentul ăsta, e o mare binecuvântare și o bucurie că bebelușul este sănătos și iată că, la vară, familia noastră va avea brațele și mai încăpătoare! Cosmin a aflat în același timp cu mine, când mi-am făcut testul, iar fetelor le-am dat vestea de ziua mea, eram pe plajă în Thailanda când le-am spus că, anul acesta, la vară, va mai veni un bebeluș în familia noastră, moment în care au început să sară, să țipe de bucurie și să dea pupici burticii, unde era bebelușul”, a declarat Laura Cosoi pentru viva.ro.

Întrebată dacă știe și dacă va anunța curând ce sex are copilul, Laura a dezvăluit că știe, asemenea numelui, însă nu vrea să dea detalii momentan, ci așteaptă momentul potrivit pentru a afla atât fetițele, cât și restul lumii.

„Sarcina este foarte avansată, dar mă amuză faptul că eu am știut încă de acum doi ani ce va fi, pentru că acest bebeluș mi-a apărut într-un vis, mi-a spus că va veni pe lume, dar și-a spus și numele, așa încât n-am avut prea mare bătaie de cap să alegem numele. Nu am spus public ce va fi, pentru că nici fetițele nu știu încă și urmează să le pregătesc o surpriză!”, a mai afirmat actrița.

În ceea ce privește îndatoririle din familie, vedeta spune că ea și soțul său sunt foarte organizați, iar în momentele când simt că scapă lucrurile de sub control sau timpul nu este de partea lor, au ajutoare de nădejde. Deșa știu cum se vor împărți locurile de dormit atunci când va veni pe lume cel de-al patrulea copil al familiei.

„Rolurile noastre sunt împărțite de ceva vreme, astfel că dimineața suntem amândoi cu fetele, le pregătim de grădiniță și creșă, apoi fiecare pleacă în treaba lui și, după-amiaza, mergem să le luăm pe rând sau împreună și facem lucruri cu ele. Fie acasă, fie în curte, fie pe strada de lângă casă, fie în parc, fie gătim, fie avem musafiri și, astfel, după-amiaza este dedicată familiei, motiv pentru care încercăm să terminăm totul la timp. Sau, dacă avem momente aglomerate, când nu reușim să ne adunăm, apelăm la părinții lui Cosmin, care vin de la Târgu Mureș și ne mai ajută din când în când, sau apelăm la o familie vecină pe care o rugăm să ne mai ajute, să ia copiii de la grădiniță sau de la creșă, când noi nu reușim. Nu ne-am gândit la o bonă pentru viitor, dar vom vedea la toamnă. Suntem foarte bine organizați, în momentul ăsta fetițele dorm în camera lor, iar Lara doarme în pătuț, în camera noastră, pentru că noaptea se trezește și are nevoie de noi. Însă, când va veni al patrulea bebeluș, cu siguranță Lara se va muta cu fetițele, iar bebelușul va rămâne cu mine, ca să pot să-l alăptez pe toată perioada nopții, și va fi așa cel puțin un an!”, a mai explicat Laura Cosoi.

Citește și: Laura Cosoi a decis ce nume va primi al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”