Cum și-a serbat Mihai Bendeac ziua de naștere: „Nu mă sărbătoresc niciodată dar anul acesta mi-am făcut un cadou memorabil”. Actorul a împlinit 41 de ani

Mihai Bendeac și-a făcut cel mai frumos cadou în ziua în care a împlinit 41 de ani. Actorul a lansat a doua lui carte din seria „Jurnalul unui burlac”.

16 feb. 2024, 16:57
Cum și-a serbat Mihai Bendeac ziua de naștere: „Nu mă sărbătoresc niciodată dar anul acesta mi-am făcut un cadou memorabil”. Actorul a împlinit 41 de ani
Cum și-a serbat Mihai Bendeac ziua de naștere: „Nu mă sărbătoresc niciodată dar anul acesta mi-am făcut un cadou memorabil”. Actorul a împlinit 41 de ani

Mihai Bendeac a lansat a doua carte din seria „Jurnalul unui burlac” („Dragă Mihai”), chiar de ziua lui, când a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. Și pentru că a vrut ca acest cadou să nu îi fie adresat doar lui, actorul are și o ofertă pentru fanii care vor să îi citească primii opera.

Citește și: Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele emisiunii iUmor

Cum și-a serbat Mihai Bendeac ziua de naștere

Prima carte a lui Mihai Bendeac, „Jurnalul unui burlac”, scrisă alături de mama sa, Emilia Bendeac, a adunat peste 235.000 de euro, bani ce au fost integral donați Spitalului Fundeni pentru a finanța renovarea secției de oncologie pediatrică. Actorul vrea să repete gestul și a lansat și a doua carte din serie.

Mihai Bendeac revine cu un nou volum, mai sincer și mai autentic ca oricând, scopul fiind încurajarea celor care au nevoie de sprijin. Astfel, toate fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la Spitalul „Alexandru Obregia”.

„Astăzi se lansează în presale a doua carte din seria „Jurnalul unui burlac” („Dragă Mihai”). Tot azi se întâmplă să fie ziua mea. Nu mă sărbătoresc niciodată dar anul acesta mi-am făcut un cadou memorabil. O puteti achiziționa din diferite motive: ori pentru ca v-a placut prima din serie, ori ca să faceți o faptă bună pur și simplu, ori ca să o dăruiți mamei, iubitei, nevestei, surorii, fiicei, bunicii, colegelor de la job (ca tot vine nenorocirea cu 1/8 Martie). Va previn, insa, ca este o carte ce cuprinde destule capitole targetate fix pe barbati. Sper să vă placă. Am muncit mult la ea. Așa cum, de altfel, muncesc la tot ceea ce scot pe piață. Toate fondurile vor fi, bineînțeles, donate integral”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

De ziua lui, Mihai Bendeac dăruiește o carte neconvențional de sinceră, scrisă pentru oamenii cu minte, nu pentru cei cuminți, dedicată unei cauze nobile. Cartea costă, în precomandă, doar 49 de lei, iar toate fondurile vor fi donate celor care chiar au nevoie. Livrarea se va face începând cu data de 29 februarie.

„Ești gata să râzi în hohote alături de un maestru al comediei? După o carte scrisă sub ochiul grijuliu al mamei, Mihai Bendeac revine cu o nouă carte scrisă complet nesupravegheat și necenzurat, care nu este recomandată pudicilor sau celor care iau viața prea în serios. „Dragă Mihai” este o carte fugită de acasă în care autorul și cititorii se întâlnesc și râd împreună de momentele tragi-comice pe care viața ni le oferă tuturor. În paginile sale, Mihai Bendeac răspunde scrisorilor primite după lansarea primei părți a Jurnalului unui burlac, intercalând printre răspunsuri un iureș de povești, momente și amintiri care îți reamintesc că există umor în orice situație, dacă te antrenezi suficient să îl observi. Este un volum de o sinceritate copleșitoare, scris din dorința copleșitoare de a face bine, de a aduce bucurie cititorilor și speranță copiilor care au nevoie de sprijinul nostru. P.S. Dacă pudicii și cei care iau viața foarte în serios își doresc să facă o faptă bună, le recomandăm și lor cu drag această carte”, scrie Editura Bookzone.

Citește și: Mihai Bendeac, afirmație șocantă la adresa lui Smiley: „Mă enervează! Îl urăsc visceral”