Cum votează ALDE moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban! Răspunsul lui Varujan Vosganian

Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE, a dezvăluit duminică seara, dacă partodul va sprijini sau nu PSD privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 17:24
Cum votează ALDE moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban! Răspunsul lui Varujan Vosganian

Răspunsul lui Varujan Vosganian la întrebarea dacă ALDE merge în sprijinul PSD pentru a da jos Guvernul Orban, a fost că „în principiu, da”.

„Noi ne-am exprimat de mai multe ori critic la adresa Guvernului, la adresa modului în care a fost gestionată pandemia, cu ambiguități, cu ezitări, cu o comunicare greșită cu cetățenii. Ne-am manifestat critic în legătură cu modul în care a fost gestionată dimensiunea economică. Personal, cred că în perioada de urgență și alertă, restricțiile economice au fost disproporționate”, a spus Varujan Vosganian la Antena 3, duminică seară.

Citeşte şi: PSD vrea să depună moţiune de cenzură la mijlocul lunii august. „Singura soluţie este ca acest Guvern să plece”

„Un reproș pe care îl avem este modul în care sunt înțelese Constituția și drepturile omului”, a precizat deputatul ALDE.

În continuare, Varujan Vosganian a spus că, „în principiu, ALDE este pentru votarea unei astfel de moțiuni de cenzură”, precizând că „cred că trebuie să discutăm și ce o să se întâmple”.