Dan Barna, acuzat de Ludovic Orban că a fost la protestul din Piaţa Victoriei. „Am trecut prin Piaţa Victoriei în drum spre casă”

Dan Barna a fost acuzat de premierul Ludovic Orban că a participat la protestul din Piaţa Victoriei, după ce aceştia s-au întâlnit pentru a discuta despre alegerile din Bucureşti. Liderul USR a explicat a trecut doar prin piaţă, în drumul său spre casă. "Nu am fost la protestul din Piaţa Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtăşesc în nici un fel convingerile acelor oameni", a afirmat Barna.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 09:37
Dan Barna, acuzat de Ludovic Orban că a fost la protestul din Piaţa Victoriei. „Am trecut prin Piaţa Victoriei în drum spre casă”

„Nu am participat la protestul din Piaţa Victoriei. Premierul Orban şi publicaţiile care i-au preluat afirmaţiile trebuie să corecteze acest fake news”, a scris Dan Barna, duminică seară, pe Facebook.

Liderul USR a prezentat „povestea pe larg”.

„În acest weekend am fost la Sibiu, în circumscripţie. Am revenit în Bucuresti cu maşina familiei pentru o întâlnire pe care o aveam programată, alături de Dacian Cioloş, la Guvern, cu premierul Orban pentru a continua discuţiile despre o soluţie pentru Bucureşti prin care Gabriela Firea şi ceilalţi primari PSD de sectoare să se mute din birouri pe pereţii cu tablourile foştilor primari.

Soţia m-a lăsat la Guvern, plecând acasă cu maşina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări şi ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Ţăranului Român. Am traversat deci prin Piaţa Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetăţeni după care mi-am continuat drumul”, a mai scris Barna.

Apariţie neaşteptată la protestele de duminică din Piaţa Victoriei! Mugur Mihăescu s-a alăturat mulţimii, însă cu masca pe faţă VIDEO

Deputatul a afirmat că nu împărtăşeşte opiniile celor care au protestat în piaţă.

„Nu am fost la protestul din Piaţa Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtăşesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piaţa Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria”, a mai scris Barna.

Protest fără măşti de protecţie în Piaţa Victoriei. „Vrem eliberare, nu carantinare”. Jandarmii au amendat 13 persoane VIDEO

Persoane care nu cred în existenţa coronavirus şi acuză abuzuri ale autorităţilor au protestat duminică în Piaţa Victoriei, fără măşti de protecţie şi fără a respecta distanţa fizică.

Orban vrea câştigarea alegerilor în Bucureşti. „Am pus pe prim plan obiectivul de a scăpa de domnia incompetenţei instaurată de PSD”

Potrivit News.ro, premierul Ludovic Orban, a declarat, duminică seară, la B1 TV, că PNL a pus în prim plan obiectivul de a câştiga alegerile în Bucureşti şi de a scăpa de “domnia incompetenţei şi relei voinţe”, instaurată de PSD în Capitală.

”Cred că am arătat că suntem dispuşi la sacrificii şi că suntem dispuşi să renunţăm la o serie de lucruri. Nu putem renunţa la ceea ce ne conferă nouă identitate, nu putem renunţa la nişte lucruri care sunt fundamentale în activitatea noastră politică. Adică există o limită în discuţii şi în negocieri, iar o astfel de chestiune, după ce discuţi cu mine despre posibile înţelegeri pe planl local, să dai tură prin Piaţa Victoriei şi să spui că Guvernul Orban a pierdut de sub control, să spui că planul nostru economic este, de fapt, un plan electoral şi că România are nevoie de un adevărat plan economic, nu este cea mai bună formă de a purta negocieri”, a declarat Orban.

Liderul liberal a menţionat că s-a ferit să spună lucruri critice despre potenţialii parteneri.

“În discursul meu public, m-am ferit întotdeaun să spun lucruri critice despre cei pe care îi consider potenţiali parteneri şi cei alături de care, ăsta este adevărul, ne-am luptat o bună bucată de vreme împotriva unui PSD periculos pentru România, care dăuna grav României şi nu cred că este momentul ca din motive egoiste sau din dorinţa de a câştiga nişte voturi această formă de colaborare să fie afectată”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Ponta, atac dur la adresa lui Orban: Legea ta penibilă şi idioată a fost votată de PSD şi PNL. Acest măscărici sinistru trebuie oprit!