„Abramburica” Dana Rogoz, moment penibil în faţa preşedintelui

Dana Rogoz a povestit zilele trecute despre unul dintre cele mai penibile momente din viaţa ei. Abramburica a scris pe blogul său despre momentul în care îşi dorea să intre în pământ de ruşine. În urmă cu mai mulţi ani, când era doar o copilă, actriţa, a căzut chiar în faţa preşedintelui Ion Iliescu.
Alina Costache
26 oct. 2015, 17:04

Dana Rogoz s-a destăinuit fanilor săi pe blogul personal şi a povestit o întâmplare amuzantă din copilărie.

Pusă să-i ducă flori preşedintelui Ion Iliescu, actriţa, care la acea vreme făcea parte din grupul Minisong, condus de Ioan Luchian Mihalea, a căzut lată în faţa şefului statului.

„Era in apropierea Craciunului. Aveam vreo 7 ani. Cantam in grupul de copii Minisong condus de Ioan Luchian Mihalea. Urma sa avem un spectacol important, in fata unui public extrem de numeros, printre care se numara inclusiv presedintele Romaniei, Ion Iliescu.

Organizatorii au venit in culise, inainte de inceperea spectacolului, si l-au rugat pe Profu’ (asa cum ii ziceam noi lui Mihalea) sa aleaga un „copil istet” care sa ii duca la final flori presedintelui. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Profu’ mi-a zis mie ca „Dupa ce terminam de cantat, iti vor aduce un buchet de flori si tu vei merge in public sa ii dai buchetul presedintelui”. Ok…imi pregatisem si un discurs in mintea mea cu „La multi ani, Craciun fericit, bla bla”.

Terminam si ultimul cantec, facem plecaciune, colegii de grup ies pe rand din scena si eu raman singura cu un buchet urias de flori in mana, in fata sutelor de oameni. Stiam ca Iliescu e fix in fata scenei, in gradena principala. Mi-era teama inainte de spectacol ca nu o sa-l ochesc, dar un spot de lumina era pus pe el in public, asa cum altul ma lumina pe mine pe scena. Deci, nu aveam cum sa-l ratez. Cand totul parea sa fie in ordine, vad obstacolul: marginea arenei de la circ. Stiti acea bordura care delimiteaza scena de public? E specifica circului

Citeşte şi Dana Rogoz, pictorial incendiar la şase luni după naştere. Vedeta susţine că fotografiile nu sunt retuşate

Eh, ce m-am gandit eu. Am doua variante: 1. Fie o iau prin dreapta mea si trec prin fata picioarelor tuturor din randul intai pana ajung la gradena din mijloc, fie 2. O sar ca sa ajung mai repede la tinta. Ghiciti ce am ales?!?! Am mers fix in fata si m-am oprit langa „bordura”. M-am pus pe burta pe ea si cu un picior eram inca pe scena, in timp ce al doilea cauta sa ajunga pe partea cealalta. Dar ce sa vezi, am constatat pe loc ca scena e mai inalta si ca nu am nici o sansa sa ajung cu piciorul pe partea ailalta. Am facut balans: Unuuuu, dooi, treeei si….poc! Am cazut pe partea cealalta, la picioarele publicului si, implicit, ale presedintelui.

Oricum, cred ca remarcase efortul meu de a ajunge la el si, probabil, anticipase inclusiv cazatura. Cert e ca am cazut tinand buchetul in sus, nu care cumva sa-l stric. M-au ridicat clovnii de pe jos si m-au pasat din mana in mana pana in bratele lui Ion Iliescu. Ce discurs?! Ce urari?! Ma durea piciorul ingrozitor si mi-era foarte rusine de tot momentul. I-am dat bosumflata buchetul, el mi-a urat mie ceva ce eram prea ametita sa aud…si am iesit in aplauze din scena.

M-am rugat tot drumul de fratele meu, care facea parte din Minisong, sa nu le spuna parintilor ca iar am cazut. Nu s-a putut abtine. Mi-a fost ingrozitor de rusine si datile urmatoare cand am mai avut spectacole la circ si cand in culise auzeam circarii intreband: „Hey, unde e domne’ aia mica care a cazut in fata presedintelui?” Ooofff…nu stiam cum sa ma mai ascund”, a povestit Dana Rogoz pe blogul său.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?