Daniel Onoriu și-a dat arama pe față și a recunoscut că a fost violent cu femeile din viața lui: „Pe Simona am bătut-o, dar și pe mama copiilor”

Daniel Onoriu a recunoscut că a agresat-o fizic pe mama copiilor săi, dar și pe fosta iubită, Simona. Ce spune despre fosta soție, Isabela.

25 ian. 2024, 19:34
Daniel Onoriu și-a dat arama pe față și a recunoscut că a fost violent cu femeile din viața lui: „Pe Simona am bătut-o, dar și pe mama copiilor”
Daniel Onoriu recunoaște că a fost agresiv cu femeile din viața lui

Scandalul dintre Daniel Onoriu și fosta soție, Isabela, continuă. Invitat la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, fostul pilot de raliuri a făcut acuzații dure la adresa Isabelei. El susține că femeia i-ar fi scos locuința la licitație și că a început să se poarte foarte urât cu el, după ce s-a accidentat și a stat 55 de zile în comă.

Daniel Onoriu a recunoscut că le-a lovit pe mama copiilor săi și pe fosta parteneră, Simona. Însă, a declarat că s-ar fi comportat foarte frumos cu Isabela.

„Niciodată (nr. nu a înșelat-o pe Isabela Onoriu) în viața mea, m-am cumințit, nu am înșelat-o. Pe Simona am bătut-o, dar și pe mama copiilor. Cu mama copiilor am stat 13 ani, cu Simona 10 ani. Cu Isabela am fost cea mai frumoasă variantă a mea”, a spus Daniel Onoriu, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Cum să apără Daniel Onoriu în fața acuzațiilor că a bătut-o crunt pe fosta soție, Isabela: „Doar am mai înjurat-o din când în când”

„Când a crezut că mor (nr. au început neînțelegerile), a vrut să nu mai împartă cu copiii nimic la partaj”, a mai spus acesta, referindu-se la Isabela.

Fostul pilot susține că fosta soție l-ar fi umilit, după accidentul dramatic, care l-a aruncat în comă. Daniel o acuză pe Isabela că ar fi scos la licitație una dintre casele ce aparținea acestuia. Onoriu crede că Isabela ar fi fost ajutată de un presuspus amant să-și ducă planul la bun sfârșit.

„Din ce îmi aduc aminte, mama mea are apartament lângă al meu, iar eu pentru că mă plictiseam, am căzut în casă. Ea în loc să intre în casă să vadă ce am pățit, că am stat 55 de zile în spital, în comă, ea m-a luat la ceartă, mă umilea. În martie ea mi-a vândut o casă. Eu nu știam nici pe ce lume sunt. Ea a semnat în locul lui Daniel Onoriu.

Mi-a scos casa la licitație. S-a vânduse casa pe 40.000 de euro. Am rămas cu o casă de 40.000 de euro, în loc de una de 120.000 de euro. Totul a fost făcut de Isabela. Am descoperit trei victime. Este amantul ei cel care a ajutat-o și a învățat-o să facă tot ce a făcut până acum”, a mai povestit fostul pilot.

Citește și: Diagnosticul primit de Elena Ionescu. Clipe de groază pentru Faimoasa de la Survivor All Stars: „Nu e o plăcere să vorbești despre o problemă de sănătate”

Isabela i-a oferit o replică lui Daniel Onoriu, pentru a clarifica situația. Aceasta spune că fostul pilot refuză să-i ofere divorțul și face aceste acuzații pentru a se răzbuna. Isabela are încreder că își va face dreptate în Tribunal.

„Ca să ne înțelegem, el nu a fost de acord să divorțeze cât timp eram noi împreună în casă, dar el acum el nu are variantă. În instanță nu este după cum dorește Daniel, vom divorța în instanță oricum.

Mă așteptam să spună tot ce a spus în seara asta. Când agresorul devine victimă, asta se întâmplă. Este o obsesie de a lui pentru care trebuie să vină cu dovezi. Înainte de acest domn au mai fost și alții. Va prezenta dovezile în instanță cu siguranță. Eu îmi voi face dreptate în instanță”, a spus Isabela Onoriu.

Avocata Isabelei, Luminița Nuță, a intervenit în scandalul dintre cei doi, prin intermediul unui apel telefonic. Avocata a vorbit despre Marius Maghiari, bărbatul pe care Daniel Onoriu îl acuză că ar avea o relație cu încă soția lui, Isabela.

„Eu vă spun despre Marius Maghiari și vă dau și dovezi. Înainte de acest bărbat au fost mulți alții. El nu are legătură cu plecatul Isabelei de acasă. El este vecin cu mine și Isabela. Nu are nicio legătură. La un moment dat am inventat un nume și el a căutat pe internet și i-a sunat pe toți pe cei pe care i-a găsit. Zilnic Isabela a fost amenințată de Daniel”, a spus Luminița Nuță.