De ce își dă Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră: „Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum! Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie”

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai extravagante apariții din peisajul monden românesc. Împătimit al modei, designerul este la curent cu cele mai noi trenduri și nu ezită nicio secudă să le adopte. Așa se face că, de nenumărate ori, acesta a fost văzut purtându-și unghiile cu ojă neagră.

13 feb. 2024, 10:34

Trendul unghiilor negre la bărbați a primit nenumărate critici. Mulți sunt cei care nu văd niciun strop de frumusețe în negrul de pe unghii. Cătălin Boteyatu vine, însă, și explică rostul manichiurii negre și de ce a ales să-și facă atât manichiura, cât și pedichiura cu negru. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe TikTok, Cătălin Botezau a răspuns acestei curiozități a internauților:

Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să documentezi. M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un tren. Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete. Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a spus Cătălin Botezatu pe TikTok.

Citeste si Ținuta de milioane purtată de Cătălin Botezatu la un eveniment monden. Doar bijuteriile depășesc 30.000 de euro: „Branduri la care voi nu aveți acces”

De ce își dă Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră

Cătălin Botezatu își vopsește unghiile cu ojă neagră încă de la vârsta de 19 ani. Pedichiura cu ojă neagră la bărbați este un trend gotic apărut în urmă cu mai bine de 40 de ani, iar unghiile date cu ojă neagră ar reprezenta libertatea din punct de vedere al trendului.

Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani!

Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete.

Reprezintă freedom (n.r. libertate). Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, declara Cătălin Botezatu, în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru Kanal D