Dennis Rodman, un apropiat al liderului nord-coreean Kim Jong-un: „Dacă o vedem pe sora lui Kim Jong-un la TV, ceva nu e în ordine!”

Dennis Rodman (58 de ani), cunoscut ca un apropiat al liderului nord-coreean Kim Jong-un, a insinuat că aparițiile tot mai dese ale surorii acestuia, Kim Yo Jong, sunt o dovadă că lucrurile nu sunt deloc normale la Phenian.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 07:24
Dennis Rodman, un apropiat al liderului nord-coreean Kim Jong-un: „Dacă o vedem pe sora lui Kim Jong-un la TV, ceva nu e în ordine!”

În emisiunea ”Good Morning Britain”, ex-baschetbalistul a afirmat că are legături în Coreea de Nord și știe ce se întâmplă în țară.

Citeşte şi: Teoria unui expert în Coreea de Nord: Kim Jong-Un ar putea fi de fapt doar o sosie

Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine, i-a transmis Rodman moderatorului. Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta, a adăugat fostul sportiv.

În urmă cu câteva săptămâni, s-a zvonit că Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit în urma unei intervenții chirurgicale nereușite. Atunci, fostul star de la Chicago Bulls se ruga să fie doar zvonuri. Sper că Mareșalul nu este bolnav, afirma el.

Deși Coreea de Nord este cunoscută ca o societate patriarhală, unde puterea e transmisă de la fiu la fiu, Kim Yo Jong (32 de ani) a preluat tot mai multe atribuții la Phenian. Sora dictatorului este pe lista neagră a SUA, pentru abuzuri severe asupra drepturilor omului.

Rodman şi Kim Jong-un s-au cunoscut în 2013

Rodman, care l-a cunoscut pe Kim în 2013 și a legat o prietenie strânsă cu acesta, a fost adesea un intermediar între Statele Unite și Coreea de Nord. În 2014, fostul jucător din NBA a adus o echipă de americani la Phenian, ca să joace în prezența tânărului dictator.

Am luat cina şi tot ce-mi mai amintesc e că eram morţi de beţi. El a început să cânte la karaoke, iar eu n-aveam nici cea mai mică idee ce spune. Toată lumea aplauda.

Apoi a apărut o trupă de 18 fete şi acestea ne-au cântat o meldie. Una singură! Era coloana sonoră din Dallas, a rememorat Rodman una dintre întâlnirile cu dictatorul de la Phenian.

Citeşte şi: Kim Jong-un nu a murit, susţine un oficial din Coreea de Sud. Ce se întâmplă cu dictatorul nord-coreean