Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. Singurul aliment la care a renunţat definitiv

Catinca Roman a vorbit despre stilul de viață pe care-l urmează în prezent. Sora Oanei Roman spune că dezvoltase o adevărată „dependență” pentru dulciuri, pe care mărturisește că le consuma în cantități destul de mari.
Alina Costache
11 apr. 2024, 11:51
Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. Singurul aliment la care a renunţat definitiv

Catinca Roman a reușit în urmă cu ceva timp să slăbească aproximativ 15 kilograme, în prezent sora Oanei reușind să se mențină la silueta ideală, fără fluctuații de greutate. Astfel, aceasta spune că a renunțat de mult timp la termenul de „dietă” și a transformat totul într-un stil de viață la care nu mai vrea să renunțe, întrucât  mărturisește că îi face foarte bine. Astfel, Catinca a vorbit despre obiceiurile alimentare care au ajutat-o pe ea să slăbească și să fie în cea mai bună formă a ei.

„În dietele tradiționale, permanent era chestia cu mâncatul seara, ceea ce e greșit, nu trebuie să mănânci cu câteva ore înainte să te pui în pat și mie mi-a venit mănușă acest stil de viață (n.r. fastingul). Asta cu mâncatul des și puțin nu e cea mai bună soluție. Făceam o pauză de 12 ore, după care mâncam relativ normal, nu m-am privat aproape de nimic, dar eram atentă la cantități. Dieta nu este numai despre slăbit, este despre starea noastră de bine, despre cum funcționează creierul. Cred că toată lumea știe acum cum ne influențează alimentația.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii După faptă și răsplată moderată de Cristina Șișcanu.

Care erau plăcerile sale „nevinovate”
Existau și câteva alimente pe care aceasta spune că le adora și față de care dezvoltase chiar adevărată „dependență”, fiind vorba despre dulciuri, pe care mărturisește că le consuma în cantități destul de mari.

Catinca Roman îi aruncă săgeți surorii sale, la nici două luni de la moartea mamei lor: „Aș fi vrut ceva mai discret, nu o înmormântare fastuoasă”
„Eu aveam o problemă cu consumul de carbohidrați și cu dulciurile, față de ele pot să spun că aveam o dependență. Este o nevoie emoțională de a compensa niște goluri, lipsuri. Carbohidrații sunt esențiali pentru cine face mișcare, dar când mănânci cantități mari, le pui împreună cu alte alimente, iar rolul lor bun se transformă într-unul negativ.”, a mai spus ea.

Mai mult, o altă provocare a fost să introducă sportul în viața sa, mărturisește Catinca Roman, care spune, însă, că a ajuns și la performanța de a face mișcare. Când vine vorba de prepararea mâncărurilor, aceasta spune că de câte ori reușește, se ocupă de acest proces acasă. În momentul în care timpul nu-i permite însă, ea recunoaște că apelează la serviciul restaurantelor, dar și la metodele culinare rapide.

„Eu m-am apucat târziu de sport, dar îmi place, mi-e greu să mă pornesc, dar când îmi intru într-un ritm, nu e un chin să merg la sală. Eu gătesc binișor dintotdeauna, am fost pasionată. Pentru mine e un fel bun de a te relaxa. Câteodată nu ai însă energia și timpul necesar, dar și comand mâncare sau ies în oraș. Mănânc mâncare neprocesată când nu am timp, o salată, un iaurt cu ouă, un somon afumat.”, a mai spus Catinca.

Cum slăbești 5 kilograme în doar 7 zile. Dieta care promite rezultate rapide!

Cum a ajuns Florin Busuioc de la 110 kilograme la 86 în doar câteva luni. Dieta minune care l-a ajutat să slăbească

Florin Busuioc a ajuns de la 110 kilograme la 86, cu ajutorul unui nutriționist: „Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!”, într-un interviu pentru Click.

Citește și: De ce nu are Florin Busuioc rețele de socializare. Vedeta Pro TV a căzut victimă inteligenței artificiale: „Mă deranjează foarte tare, ar trebui găsită o lege”

„Am schimbat și garderoba, mă închei la șireturi fără probleme, urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn, nu mai am extrasistole, nu mai am nicio problemă. Totul e bine! De la 110 kilograme am ajuns la 86! Vreau să ajung la 80 de kilograme! (…)

În 8-9 luni! Nu s-a produs foarte repede! Nu a fost o exagerare! S-a produs într-un timp atât cât a avut nevoie… Am fost pofticios dar nu mai sunt! Mi-a trecut și asta, sincer! Nu mai am pofte! Pe vremuri aveam, voiam neapărat, la ora 2 noaptea eu eram la frigider să iau ceva de acolo sau la dulapul cu dulciuri, luam și băgam în mine, dar nu mai am problema asta, chiar nu o mai am!”, a continuat Busu.

Citește și: Cum a ajuns Busu să prezinte rubrica Meteo la PRO TV. Detaliul neștiut despre cariera lui Florin Busuioc

Ce dietă a ținut Florin Busuioc

„Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci.

A doua zi încep să mănânc pe la 12.00-13.00, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât. Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces.

Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat”, a dezvăluit Florin Busuioc.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'