FCSB – Universitatea Craiova 1-1 în prima etapă din play-off. Pas greşit în cursa penttu titlu

FCSB și Universitatea Craiova au remizat, sâmbătă, pe Arena Naţională, scor 1-1 în prima etapă din play-off-ul SuperLigii.

18 mart. 2023, 22:02
FCSB – Universitatea Craiova 1-1 în prima etapă din play-off. Pas greşit în cursa penttu titlu
FCSB - Universitatea Craiova 1-1 în prima etapă din play-off

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din SuperLigă. Rezultatul este unul perfect pentru Farul și CFR Cluj. Începutul play-off-ului a atras lumea la Arena Națională. Puțin peste 20.000 de fani, inclusiv 1.000 veniți din Oltenia, și o atmosferă de derby veritabil. În minutul 32, Markovic a preluat o minge venită direct din aruncare de la margine, a driblat tot ce i-a ieșit în cale și l-a învins pe Târnovanu, colegul de la naționala de tineret. În minutul 66, Radunovic a centrat ideal, Edjouma a venit lansat și a egalat.

Ştirea iniţială:

Digi Sport LIVE STREAM FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA VIDEO ONLINE. Partida este arbitrată de Florin Andrei, ajutat de asistenți Sebastian Gheorghe și Mihai Marica. FCSB începe play-off-ul de pe locul 3, la trei puncte în spatele liderului Farul. Universitatea Craiova pornește în partea decisivă a sezonului cu un deficit de cinci puncte față de Farul și CFR Cluj.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA este LIVE STREAM VIDEO ONLIONE AICI şi AICI.

FCSB – Universitatea Craiova 1-1! A marcat Edjouma, în minutul 66!FCSB – Universitatea Craiova 0-1! A marcat Markovic, în minutul 32!FCSB – Universitatea Craiova, echipele de start

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Mihai Pintilii.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar – Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce a decis ICCJ

„Le-am zis băieților că un titlu cu FCSB nu se compară cu nimic din ce au trăit până acum în carieră. În comparaţie cu anii trecuţi, cred că jucătorii au căpătat mai multă experienţă, mai ales în meciurile cu presiune, aşa că aşteptările sunt mari de la fiecare echipă. Dacă ne luăm după experienţă, clar CFR are cele mai multe şanse la titlu. Dar şi Farul a arătat bine. Cred că CFR are prima şansă, şi noi avem şansa a treia. Ideal ar fi să câştigăm în primele trei etape pentru a ne putea gândi la titlu”, a declarat Lucian Filip, care va sta pe banca tehnică a lui FCSB în locul suspendatului Mihai Pintilii.

Citeşte şi: Marele secret al familiei lui Gigi Becali. Cine este, de fapt, soţia patronului de la FCSB

„Este un joc important, nu doar pentru că e primul din play-off. Adversarii noștri sunt în fața noastră în clasament. Mi-aș dori un meci spectaculos, dar întâlnim o echipă valoroasă. Suntem cam la același nivel cu ei, asta e părerea mea. Sincer, nu știu cât de important este că FCSB nu are un antrenor pe bancă, pentru că știți cu toții… chiar nu vreau să vorbesc despre alte echipe. Sper ca jucătorii noștri să fie mai inspirați decât adversarii. Nici nu am discutat foarte mult cu jucătorii despre câștigarea campionatului, ne concentrăm doar pe meciul cu FCSB”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Universitatea Craiova.