Dorian Popa, pus la colț de Anamaria Prodan: „Când ai de gând să faci copii? Ai 40 de ani…”. Reacția neașteptată a artistului

Dorian Popa a vorbit recent despre dorința lui de a avea o familie și momentul în care va deveni tată.

22 apr. 2024, 20:22
Dorian Popa, pus la colț de Anamaria Prodan: „Când ai de gând să faci copii? Ai 40 de ani…”. Reacția neașteptată a artistului

Dorian Popa a ieșit dintr-o relație de 11 ani. Artistul și Babs, fosta parteneră a sa de viață, nu se mai înțelegeau, așa că au decis să se despartă. Anamaria Prodan l-a întrebat recent pe Dorian Popa dacă se vede tată în viitorul apropiat.

Citește și Andreea Berecleanu aruncă bomba despre retragerea din televiziune: „Am planuri și proiecte în minte în permanență”

Anamaria Prodan: Tu îți dorești copii?

Dorian Popa: Cu siguranță!

Anamaria Prodan: Păi și când ai de gând să-i faci?

Dorian Popa: Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit.

Anamaria Prodan: Ai 40 de ani…

Dorian Popa: Fac 36, mai am timp, eu am spus că până la 40 fac copil.

Anamaria Prodan: Ok, deci ăsta este planul.

Dorian Popa: Eu zic că în patru ani fac copil. E un plan.

Dorian Popa a spus că vrea să fie tată, dar că până acum nu a fost momentul oportun. Artistul își dorește mai întâi să găsească partenera ideală, cu care să aibă o relație pe termen lung.

„Dar tu te-ai gândit să faci cum fac marii sportivi, adică își aleg o mamă frumoasă, au făcut copilul și copilul a rămas la ei.”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Dorian Popa.

„Nu m-am gândit niciodată la asta, pentru că provenind dintr-o familie destrămată, îmi doresc ca copilul meu să aibă familia întreagă. Nu spun că nu aș putea să fiu și mamă, și tată pentru copilul meu, aș putea să o fac cu brio, dar mă gândesc că este sănătos ca acel copil să aibă ambii părinți și punct. Voi face tot posibilul ca al meu copil și dacă să spunem că nu va avea parte de întreaga familie, pentru că mama și tata nu se vor mai înțelege, cu siguranță ideea de familie și de unitate trebuie să rămână până nu vom mai fi, chiar dacă vom fi sau nu împreună.”, a spus și artistul.

Citește și Ce pensie are, de fapt, Elena Merișoreanu. Artista nu se mai ascunde: „Știți cum e vorba aia, nu plouă dar picură”