După 20 ani de căsătorie, acest bărbat a trăit ŞOCUL VIEŢII. Cine era, de fapt, soţia sa

Jan s-a căsătorit cu Monica, o tânără din Indonezia, în 1993. Au avut de întâmpinat câteva greutăţi când a venit vorba de acte şi asta deoarece autorităţile belgiene erau suspicioase cu privire la identitatea Monicăi. Într-un final, le-au aprobat formularele de căsătorie.
Iulian Tudor
12 sept. 2016, 09:36
După 20 ani de căsătorie, acest bărbat a trăit ŞOCUL VIEŢII. Cine era, de fapt, soţia sa

Ani buni, cuplul a dus o viaţă normală. La un moment dat, însă, Monica a decis să se rezume la a fi un fel de soră mai mare pentru cei doi copii ai lui Jan dintr-o căsnicie anterioară, evitând relaţiile intime. S-a priceput atât de bine să ascundă identitatea încât, în presupusele zile de menstruaţie, pentru a nu ridica niciun fel de suspiciune în ochii bărbatului, folosea obiecte de igienă ca şi cum ar fi fost cazul.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. „Iubitul meu m-a înşelat şi mi-a trimis o filmare din timpul actului sexual…”

Monica a început să ridice semne de întrebare în momentul în care şi-a luat o slujbă full-time. „Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare o vedea, din când în când, la un club de noapte. Începuse să poarte haine tot mai deşănţate, îi plăcea să poarte topuri scurte, lăsându-şi abdomenul la vedere”, îşi aminteşte Jan.

N-a trecut mult şi bărbatul a descoperit mai multe mesaje pe calculatorul Monicăi. Erau trimise de mai mulţi bărbaţi. Mâhnit, bărbatul a decis s-o confrunte şi au început o ceartă înfiorătoare. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i despărţi.

„Un prieten mi-a spus că auzise că Monica era un bărbat care suferise o operaţie de schimbare a sexului. Nu mi-a venit să cred! N-am crezut nici când fiul meu a venit şi mi-a spus că şi el auzise zvonuri asemănătoare”, mai spune bărbatul.

„Am împins-o la perete şi am întrebat-o dacă ce se spune este adevărat. Atunci mi-a spus că s-a născut băiat şi că, ulterior, s-a operat. Mi-a spus că, de vreme ce acum era femeie, nu avea de ce să-mi vorbească despre trecutul ei ca bărbat. În acel moment, am simţit cum cade cerul pe mine. Apoi a venit poliţia. Simt că am fost agresat. În tot acest timp, am crezut că este femeie, şi încă una atrăgătoare. O femeie întreagă! Nu avea nicio „parte bărbătească”. Nici măcar în timpul în care eram intimi nu am observat ceva anormal”, a declarat bărbatul, pentru un ziar local.

Citeşte şi O adolescentă şi-a cerut în căsătorie iubitul de 60 de ani şi Internetul a luat-o razna. Cum arată cuplul FOTO

În prezent, Jan se află sub consiliere psihologică. Deşi procedurile de anulare a căsătoriei sunt în desfăşurare, justiţia belgiană nu a permis bărbatului să-şi dea soţia afară din casă.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Arde întreaga Românie. Temperaturi de nesuportat
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?