Eclipsa de Lună va atinge maximul la ora 02.34, ora României şi se va încheia la ora 04.55, pe 11 februarie. La zece minute după ce luna plină va răsări, ea va intra în penumbră pentru patru ore, astfel că vom avea parte de o eclipsă de lună în penumbră.
La câteva ore după Eclipsa de Lună, Cometa 45P, care a fost vizibilă după apus pentru ultimele două luni de zile cu ajutorul binoclului şi a telescopului, se va apropia cel mai mult de Pământ, când va fi la 7,4 milioane de mile distanţă, spune NASA. Cometa 45P va trece în partea de est a Pământului în jur de ora 3 dimineaţa, sâmbătă, şi va fi vizibilă pe cer în constelaţia Hercule. Cometa 45P va mai fi vizibilă în diferite puncte ale cerului pe timp de noapte până la finalul lunii februarie. Ea se va întoarce în apropierea Terrei în anul 2022.
De asemenea vineri noaptea vom avea parte de Lună Plină, iar ceea ce vom vedea pe cer luna aceasta se va numi Luna „de Zăpadă”. Fiecare lună plină are un nume, iar aceasta se numeşte „de zăpadă” pentru că în medie, februarie este luna în care ninge cel mai mult în America, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie.