Elena Gheorghe, supărată pe Dumnezeu după ce a pierdut o fiinţă dragă: „Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”

Îndrăgita cântăreaţă recunoaşte că a avut nevoie de terapie după ce s-a stins din viaţă o mătuşă de care era extrem de apropiată.

11 mart. 2024, 12:33
Elena Gheorghe, supărată pe Dumnezeu după ce a pierdut o fiinţă dragă: „Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”

Elena Gheorghe n-a fost ocolită de greutăți de-a lungul vieții. Într-o perioadă în care încă se descoperea pe ea și lumea din jur, Elena a pierdut un om foarte drag, o mătușă care-i era ca o a doua mamă. A căutat sprijin în cel care avea să-i devină soț, dar și la terapie. Chiar dacă, o vreme, a fost supărată pe Dumnezeu, ulterior, Elena a început să privească Divinitatea cu alți ochi. Despre toate acestea și nu numai, Elena ne-a povestit la Fresh by Unica.

Elena Gheorghe, maturizată de pierderea unui om drag. „Am avut nevoie de terapie”

În jurul vârstei de 19 ani, Elena Gheorghe (38 de ani) a pierdut o mătușă care-i era ca o mamă. La acea vreme, cântăreața s-a supărat pe Dumnezeu, considerându-l responsabil pentru suferința ei. „Am avut nevoie de terapie. Am făcut cam un an de zile. A fost o perioadă foarte grea din viața mea, mai ales că eram și în perioada adolescenței. Atunci parcă resimți aceste șocuri de 1.000 de ori, decât dacă ești mult mai mic și nu înțelegi mare lucru sau ai cumva o experiență de viață și atunci înțelegi că, de fapt, și moartea face parte din viață. Deși niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. A fost și o lecție care m-a ajutat foarte mult. M-a maturizat foarte rapid. Mi-a dat cumva și o putere de a fi mai sigură pe mine că pot. Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”, a spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”
Pierderea mătușii a învățat-o pe Elena Gheorghe de la o vârstă fragedă să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima și să pună întotdeauna familia pe primul loc.

„Asta m-a învățat pe mine această pierdere, să fiu mult mai prezentă cu cei din jurul meu”, a mai spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

Din 2005, cântăreața formează un cuplu cu Cornel Ene, pe care l-a cunoscut în cadrul trupei Mandinga. Împreună au doi copii care le-au moștenit talentul și pasiunea pentru muzică, Nicholas (12 ani) și Amelie (6 ani).

Elena Gheorghe provine dintr-o familie în care credința a jucat un rol semnificativ. Tatăl ei, Gheorghe Gheorghe, este preot, iar mama ei, Mărioara Man Gheorghe, este interpretă de muzică populară. Elena are doi frați mai mici, pe Ana Pârvulescu și pe Costin Gheorghe.

„Am senzația că familia mea este unită și pentru că am avut momente de genul ăsta. Suntem uniți și la bine și la greu. Mai sunt și la noi în familie discuții. Și noi le avem pe ale noastre, și noi ne mai certăm, ne mai ciondănim. Dar cel mai important este că, atunci când cineva dintre noi are un succes, toată lumea se bucură cu adevărat, real, pentru el. Și când cineva suferă, toată lumea e acolo să-l îmbrățișeze și să îi spună hai sus că sunt aici, indiferent dacă poate a fost greșeala lui”, a mai spus Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Elena Gheorghe a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie: „Înțeleg că trebuie să existe două balanțe”

O vreme, Elena Gheorghe a crezut că Dumnezeu ne pedepsește pentru greșelile pe care le facem. Cu timpul însă, a ajuns la concluzia că greșelile pe care le facem sunt o consecință a faptului că îi întoarcem, poate fără să vrem, spatele lui Dumnezeu.

Da, am fost supărată pe Dumnezeu atunci când am trecut prin acea pierdere. L-am întrebat de ce a făcut asta. Dumnezeu este cel care ne-a dat viață, este tatăl nostru. El ne iubește cel mai mult și cred că toate lucrurile pe care noi le facem greșit în viața noastră le facem pentru că nu există acea scânteie divină în noi sau uităm să o ținem mereu aprinsă. Nu ne pedepsește el, noi ne pedepsim.

Noi singuri ne sabotăm. El ne iubește și ne ia în brațe și mereu ne va purta în brațe. Doar trebuie să-l strigăm. Dar cum să fie Dumnezeu lângă tine când nu-l strigi? Întotdeauna am simțit că sunt ajutată și că sunt privilegiată. Sunt binecuvântată. Pentru mine, faptul că mi-a dat să fac ceea ce fac, mi-a dat acest dar de a cânta, este mai mult decât o binecuvântare. Este o formă de a iubi oamenii”, a mai spus Elena Gheorghe, în exclusivitate la Fresh by Unica.

Anul acesta, pe 23 mai, Elena Gheorghe sărbătorește 20 de ani de carieră cu un concert aniversar la Sala Palatului. Artista va cânta piesele care au consacrat-o, cele latino, pop și dance, precum și muzică armânească și populară.