Elena Merișoreanu o desființează pe Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască din mila oamenilor: „Dacă nu era el, rămânea acolo la ea la Bacău”

Elena Merișoreanu susține că Monica Gabor ar trebui să-i întindă o mână de ajutor lui Irinel Columbeanu, pentru că fără ajutorul lui nu ar fi reușit să ajungă unde e acum.

09 nov. 2023, 13:17
Elena Merișoreanu o desființează pe Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască din mila oamenilor: „Dacă nu era el, rămânea acolo la ea la Bacău”
Elena Merișoreanu dă de pământ cu Monica Gabor

Elena Merișoreanu spune mereu lucrurilor pe nume. Intepreta de muzică populară e de părere că Monica Gabor ar fi trebuit să aibă grijă de Irinel Columbeanu în aceste clipe grele. Vedeta susține că Monica a ajuns cunoscută doar datorită omului de afaceri, astfel că n-ar fi trebuit să-l dea uitării la greu.

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foarte mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Viva.ro.

Citește și: Elena Merișoreanu a explodat! Cum a intervenit în scandalul în care e implicată Irina Loghin: „O luam de gât și o dădeam afară”

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica a transmis un mesaj șocant la care nimeni nu se aștepta, despre despărțirea de fostul soț și tatăl unicului ei copil.

„Sunt Monica, deși mi-am dorit și îmi doresc ca acest divorț să fi fost și să fie foarte discret, și de aceea încă de la începutul acestui proces nu am făcut nicio declarație, acum cred că trebuie să înțelegeți adevărata poveste din spatele poveștii. Irinel Columbeanu este omul de care m-am îndrăgostit, cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, și al cărui copil l-am născut din toată dragostea. Astăzi, totul s-a schimbat, pentru că acesta m-a dezamăgit. M-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare”, a spus Monica Gabor în scrisoare, la acea vreme.

Citește și: Elena Merișoreanu, despre divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf: „Niciodată nu s-ar fi despărțit, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela…”

„Irina mi-a fost încredinţată mie şi bineînteles că trebuie să am grijă de ea. Din acest motiv voi face în continuare tot ce este nevoie pentru a-i oferi o viaţă cât mai liniştită lipsită de griji de orice fel. Eu trebuie să continui să lucrez. Am nevoie de bani pentru ca să pot să am grijă de fetiţa mea şi de mine. Nu am altă posibilitate în acest moment. A trebuit să accept acest job departe de ţară pentru că vreau să strâng banii necesari ca fetiţa mea să aibă o casă într-o zonă sigură, să aibă o viaţă normală.

Pentru toate aceste lucruri am nevoie de bani. Deci trebuie să muncesc. Grădiniţa, apartamentul, hăinuţele jucăriile, totul costă bani. Toate acesta şi multe altele sunt datoria mea să i le ofer şi o voi face întotdeauna. Indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le fac. Oare o mamă ar trebui sa fie judecată pentru că munceşte pentru a-i putea oferi copilului ei cele necesare? Fetiţa mea merită tot ce-i mai bun pe lume. Vreau sa-i ofer o educatie şi o viaţă pe care orice mamă şi-ar dori să o aibă copilul ei”, mai scria Monica Gabor.