Eugen Cristea, despre secretul căsniciei reușite: “Totul, dar absolut totul se face împreună”. Cum a cunoscut-o pe soția sa, Cristina Deleanu

Celebrul actor Eugen Cristea a povestit, într-un interviu pentru Fanatik, cum a fost prima întâlnire cu mare lui dragoste, soția sa. Pe atunci el avea doar 12 ani, iar Cristina Deleanu avea deja o carieră înfloritoare. Ani mai târziu, viața i-a adus împreuna, și așa au rămas.

13 iul. 2023, 08:54
Eugen Cristea, despre secretul căsniciei reușite: “Totul, dar absolut totul se face împreună”. Cum a cunoscut-o pe soția sa, Cristina Deleanu

Între cei doi este o diferență de 11 ani, însă vârsta nu a stat nicio clipă în calea iubirii lor. Eugen Cristea și Cristina Deleanu s-au cunoscut ca în povești și au o poveste de dragoste aparte.

”Pe Cristina Deleanu am văzut-o în spectacole la Iași când aveam 12 ani, în 1964, și mi s-a părut foarte ciudat, n-am înțeles ce caută o actriță franțuzoaică sau italiancă într-un teatru românesc, vorbind românește. Cristina era o mare, mare frumusețe, făcea parte din familia marilor actrițe Jeanne Moreau sau Annie Girardot.

Apoi am văzut-o în foarte multe filme și am devenit colegi în ’81, eu am intrat la Național pe 15 ianuarie și ea a venit, prin transfer, câteva luni mai târziu. Când am văzut-o m-am ‘prăbușit’, mai ales că am făcut ‘Vlaicu Vodă’ împreună, imediat ce a venit la Național. Juca o domniță, avea un costum mișto și o coroniță foarte interesantă pe cap. Abia în 1983 i-am spus că sunt îndrăgostit de ea, pe data de 20 octombrie”, a povestit Eugen Cristea, într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și: Anunţ dureros făcut de actorul Eugen Cristea, unul dintre favoriţii copiilor. „Aruncat la gunoi!”

 

Eugen Cristea, despre secretul căsniciei reușite: “Totul, dar absolut totul se face împreună”

”Nu e neapărat vorba de multe lucruri, trebuie doar respect și înțelegere. Unele certuri sunt din cauza celor din jur, a prostiei și lipsei de înțelegere cu cei din jur. Dacă trebuie să ne vedem cu cineva și întârzie eu încep să înjur, ea îi ia apărarea și începem să ne certăm.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Eugen Cristea, după ce a suferit un AVC și s-a luptat cu depresia: „Încerc din greu să fiu un om pozitiv, îmi vine foarte greu”

Totul, dar absolut totul se face împreună. În afară de spălatul vaselor, unde am fost iertat. Îmi place să dau cu aspiratorul, să fac curat, să fie totul în ordine, când apuc îi fac ghetuțele negre cu cremă. Eu plătesc toate facturile, ea plătește mâncarea, ne facem cadouri”, a mai spus Eugen Cristea.