EXCLUSIV George Simion intensifică boicotul companiilor cu capital austriac: „Oamenii cheie din Guvernul României au în continuare conturile în băncile austriece, nu pun instituţiile să controleze companiile austriece”

Preşedintele AUR, George Simion, intervenit luni, în direct, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a vorbi despre acţiunile de boicotare a companiilor cu capital austriac pe care le organizează şi la care participă.

12 dec. 2022, 22:30
EXCLUSIV George Simion intensifică boicotul companiilor cu capital austriac: „Oamenii cheie din Guvernul României au în continuare conturile în băncile austriece, nu pun instituţiile să controleze companiile austriece”

George Simion a dezvăluit că în momentul intrării în direct la România TV, tocmai se întorsese de la o acţiune la una dintre benzinăriile OMV  din Bucureşti. Liderul AUR mai spune că „oameni cheie” din Guvernul României continuă să colaboreze cu băncile cu capital austriac din România.

„Continuam protestele la aceste benzinarii. Spuneti tot ce ne ia Austria, lemn, gaze naturale, forta de munca, pentru ca sunt foarte multi muncitori romani in Austria. Iar profiturile lor sunt mult mai mari, pentru ca le platim taxa de franciza si alte taxe si comisioane, care nu sunt incluse acolo.

Vom continua aceste proteste pana pleaca Guvernul subjugat de interesele austriece, pentru ca oamenii cheie au in continuare conturile in bancile austriece, nu pun institutiile sa controleze companiile austriece.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anunţă boicotul: România are obligaţia să dea veto oricărui interes al Austriei în UE

Angajatii o sa ramana in continuare, pana facem trecerea Petrom, de exemplu, care trebuie sa revina in proprietatea statului. Dar ce vom face noi o sa ii doara mult mai mult. Noi vom ajunge la putere si atunci vom avea relatii comerciale corecte cu companiile straine, care sa plateasca tot la fel taxe, cum platesc si cele romanesti.

Vrem sa atragem in partid si antreprenori romani, batjocoriti de conducerea de la Bucuresti. Si cred ca odata cu acest scandal cu Austria si Schengen, multi antreprenori s-au trezit si vor veni alaturi de noi.”, a spus George Simion.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu avertizează asupra unui posibil conflict între români şi austrieci: „Aici trebuie să fim atenţi. Nu trebuie să confundăm austriecii cu nişte lideri trecători”