EXCLUSIV Sebastian Burduja: „Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei. Ceilalţi sunt cu usturoi, matematică, e circ”

Ca să prindă viteză în cursa pentru primăria Capitalei, Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să își depună candidatura. În direct la România TV, candidatul PNL a glumit, spunând că i-a fost frică sp nu întârzie din cauza traficului.
Filip Stan
27 apr. 2024, 21:45
EXCLUSIV Sebastian Burduja:

Sebastian Burduja a demarat campania pentru Primăria Capitalei pe motocicletă, la Biroul Electoral, şi a continuat cu un salut specific motocicliştilor, în direct la România TV.

„Am venit pe motocicletă pentru că este o plăcere, eu aşa sunt, în plus, nu ştii niciodată cum este în Bucureşti cu traficul, Lăsând gluma la o parte, este o cursă în patru, iar eu ctred că sunt cel mai bun. am trei argumente: am un plan, pus într-o carte la care lucrez de mulţi ani, eu asta am făcut la banca Mobdială, la Harvard, am studiat cum se dezvoltă un oraş, am o echipă, ceea ce Nicuşor nu are, şi, nu în ultimul rând, am livrat rezultate, cu energia pe care o vedeţi, cu entuziam, cu meticulozitate”, a declarat Sebastian Burduja în exclusivitate la România TV. „Eu ăsta sunt, dacă le place Nicuoşţ, Firea, ştiu ce să voteze, dacă vor schimbare, eu ăsta sunt. „Ceea ce mă diferenţiază de ceilalţi este că eu nu am fost şi nu sunt primar în Bucureşti, eu pot să spun ce am lăsat în urma mea”, a continuat Sebastian Burduja la România TV.

Referitor la dezbaterea electorală, Burduja a spus: „Usturoi, matematică, e circ, foarte probabil BNicuşor Dan va refuza dezbaterea electorală pe care i-am solicitat-o, probabil o să o facă alături de un scaun gol”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că, matematic, Cristian Popescu Piedone nu mai are nicio şansă să devină primarul general al Capitalei. „Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea”, a spus Ciolacu. Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus, ca o primă reacție, că el contează pe bucureșteni, „aceștia sunt aliații mei”.

Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei pe motocicletă: „Este un tablou în care sunt trei candidaţi care reprezintă trecutul” VIDEO

„Din punctul meu de vedere, în acest moment, domnul Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea, fiindcă converteşte foarte mult din voturile partidului, aproape 90% în acest moment şi pe locul 3 a trecut domnul Piedone. Matematic, dacă e să intrăm într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă”, a spus Ciolacu.

Burduja: Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei
Invitat sâmbătă să comenteze la Antena3 „sondajul secret” pe care îl are Marcel Ciolacu, candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus că nu comentează sondaje. „Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei”, a spus Burduja, întrebat pe ce loc consideră că se află în „sondajul” lui Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să își retragă candidatura, dar mi-e că apoi sună el la televiziune să spună că „mi-a zis Gabi să mă retrag” și îmi mai dă și două palme

„Sunt alți candidați la Primăria Generală, inclusiv primarul în funcție, în loc să rezolve problemele Capitalei pe care oricum le-a ignorat aproape patru ani de zile a comentat sondaje, a comandat sondaje, a făcut aprecieri. Nu este rolul meu acesta. Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei. Sunt convins că publicul de dreapta din București, pentru Nicușor Dan nu este un primar de dreapta, nu a încurajat investițiile, nu a încurajat dezvoltarea, nu a știut să dezvolte orașul astfel încât să crească standardele pentru bucureșteni, publicul de dreapta va merge pe mâna unui candidat liberal, va merge pe mâna mea din mai multe motive. (…) Eu nu mă ocup de sondaje”, a spus Sebastian Burduja.

Ionuţ Stroe: Sebastian Burduja vrea vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea. PNL Sector 4 se va mobiliza exemplar pentru a te îl susţine

Preşedintele PNL Sector 4 Ionuţ Stroe a declarat, referitor la candidatura lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, că acesta „vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea”, iar filiala pe care o conduce se va mobiliza exemplar pentru a îl susţine în competiţiea la alegerile locale.

„Sebastian Burduja şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. În sfârşit, Bucureştiul are o soluţie liberală pentru Primăria Generală, PNL era dator să aibă un candidat, iar Sebastian este cea mai bună opţiune! Are un plan clar pentru Bucureşti şi soluţii pentru probleme. Are studii de excepţie, Stanford şi Harvard, este specializat pe dezvoltare urbană, are avantajul tinereţii, o pregătire profesională şi politică fără cusur. Este de departe cea mai bună opţiune pentru vot pe 9 iunie!”, a scris Ionuţ Stroe, sâmbătă pe Facebook.

Liberalul care conduce filiala PNL Sector 4 a adăugat că Burduja „vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea” şi l-a asigurat că organizaţia sa de sector se va mobiliza exemplar pentru a îl susţine în această competiţie pentru Primăria Capitalei.

„Vrea un Bucureşti în care locuitorii să nu-şi mai trimită copiii cu teamă la şcoală de teama drogurilor, să nu-şi mai piardă timpul în trafic. Şi mai ales, nu se teme de nimic, în această cursă electorală cu patru candidaţi!  Noi, PNL Bucureşti, avem un plan, avem echipă, energie, şi venim la Primăria Generală! Tianu este prietenul meu, îl cunosc foarte bine, munceşte foarte mult, are o energie fantastică, şi-a făcut intrarea la PMB într-un mod non-conformist: a venit pe motocicletă la lansarea candidaturii. Nu vrea să pară altceva decât este şi cred că trebuie să apreciem autenticitatea lui.  Tianu, PNL Sector 4 se va mobiliza exemplar pentru a te susţine în această cursă! Suntem alături de tine! Mult succes!”, a conchis Stroe.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă indicatorul care are un cerc roșu și o bulină albă
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
O nouă televiziune în România. A început să emită
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'