Finala Vocea României 2023. S-a aflat cine sunt cei 4 care se bat pe marele trofeu. Dintre ei se va alege CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2023

Vineri seara, la sfârșitul semifinalei LIVE Vocea României 2023, au fost desemnați, în urma voturilor publicului, cei patru concurenți care se vor lupta în FINALĂ pentru marele premiu de 100.000 de euro și trofeul Vocea României.

09 dec. 2023, 07:49
Finala Vocea României 2023. S-a aflat cine sunt cei 4 care se bat pe marele trofeu. Dintre ei se va alege CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2023

Finala Vocea României 2023. Dintre cei opt concurenți care au urcat pe scenă și au încântat publicul cu prestațiile lor, atât individual, cât și alături de antrenori, au mai rămas doar patru.

Cine sunt cei patru concurenți care s-au calificat în Finala Vocea României 2023.

În urma momentelor conturate pe scenă, în fața antrenorilor și a spectatorilor, doar patru concurenți dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley nu au putut face altceva decât să-i încurajeze pe concurenți. Votul acordat concurenților care vor merge mai departe în finala Vocea României 2023 a fost doar al publicului, care i-a ales pentru a se duela în marea finală pe:

Echipa Irina Rimes

VLAD MUSTA

Echipa Tudor Chirilă

ProTV, prima reacție după acuzațiile lansate de o fostă concurentă de la Vocea României. Este sau nu concursul muzical regizat?
ALEXANDRA CĂPITĂNESCU

Echipa Smiley

ALEX MAXIM

Echipa Theo Rose & Horia Brenciu

MELISA ANTONESI

Ea va câștiga „Vocea României”? Cine este concurenta care a ridicat sala în picioare: „Ești una dintre cele mai bune voci…”
În ediția de vineri, 8 decembrie, în semifinala „Vocea României” 2023, o concurentă din echipa Theo Rose & Horia a ridicat întreaga sală, cât și publicul de acasă, în picioare. Demonstrând că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary”, a celebrei Tina Turner, Alexandra Sîrghi a primit doar cuvinte de laudă din partea juraților.

Alexandra Sirghi este concurenta care a ridicat sala în picioare la Vocea României / Foto: Facebook
Alexandra Sîrghi este concurenta din echipa Theo Rose & Horia care a cântat în semifinala de vineri a emisiunii „Vocea României” 2023. Tânăra a demonstrat că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary” a faimoasei cântărețe Tina Turner. După momentul său artistic, Alexandra a fost extrem de lăudată de către jurați.

Theo Rose a apărut bătută la filmări! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Vocea României: „Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis” VIDEO
Irina Rimes: „Eu te-aș vota!”
„Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment excelent. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Cred că Alexandra e una dintre cele mai puternice voci din sezonul acesta. E un început bun de emisiune. Meriți un loc în finală”, a comentat Smiley.

„Ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Eu te-aș vota!”, i-a spus Irina Rimes.

„Alexandra, vreau să te felicit, pentru că tu nu ai venit aici cu povestea ta aici. Tu ai o voce extraordinară și sunt mândră de tine. Sper să te voteze lumea și să fii în finală”, a menționat Theo Rose.

„Tu te-ai transformat, ai devenit mai bună. Eu cred că ești fenomenală. Eu și cu Theo îți mulțumim. M-ai făcut să cred în toate piesele pe care le-ai cântat aici”, a adăugat Horia Brenciu.

Cine este Alexandra Sîrghi
Venită din Galați și stabilită de doi ani în București, Alexandra Sîrghi are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. Încă de la audițiile pe nevăzute, ea a reușit să îi fascineze pe cei de acasă, cât și pe jurați, întorcând toate cele patru scaune cu piesa „A Natural Woman” din repertoriul lui Aretha Franklin. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit vocea.