Fiul lui Eduard Novak, desfigurat în urma unui accident rutier. În ce stare se află băiatul acum

Momente de panică pentru fostul ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak. Fiul său a fost implicat într-un grav accident rutier, în urma căruia a ajuns rănit la spital.

25 feb. 2024, 15:21
Fiul lui Eduard Novak, desfigurat în urma unui accident rutier. În ce stare se află băiatul acum
Fiul lui Eduard Novak, desfigurat în urma unui accident rutier. În ce stare se află băiatul acum

Fiul în vârstă de 20 de ani al lui Eduard Novak a fost implicat într-un accident rutier. Anunțul despre incident, dar și despre starea actuală a băiatului a fost făcut chiar de fostul ministru.

Citește și: Soția lui Gabi Stângău, prima imagine după înmormântarea artistului. Ce surpriză emoționantă a pregătit și mama violonistului mort în accident

Fiul lui Eduard Novak, desfigurat în urma unui accident rutier

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se antrena cu bicicleta alături de tatăl său. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu a suferit răni grave, însă a fost operat în urma rănilor suferite.

Incidentul a avut loc pe DN12 și a fost confirmat de către Eduard Novak, care a împărtășit detalii despre evenimentul nefericit pe contul său de Instagram.

„Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieşit la antrenament, a intrat o maşină. Din fericire, a scăpat doar cu o mică intervenţie chirurgicală. Acum câţiva ani, Edmond a păţit acelaşi lucru. Drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem. Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg”, a scris Eduard Novak pe Instagram.

 

Fiul lui Eduard Novak, desfigurat în urma unui accident rutier. În ce stare se află băiatul acum

El a scos în evidență și problema generală a siguranței rutiere în țară, subliind pericolele la care sunt expuși cicliștii și ceilalți participanți la trafic.

„Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară. Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți „donatori”. PS. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă”, a adăugat acesta în mesajul postat.

Într-o postare ulterioară, Eduard Novak și-a exprimat frustrarea față de lipsa de infrastructură dedicată și respectul redus pentru cicliști și alte categorii de participanți la trafic. El a făcut apel la autorități să ia măsuri pentru creșterea conștientizării și siguranței pe șosele.

Citește și: Vacanţă de coşmar în Dubai pentru două familii de medici din România. Accident grav, unul dintre doctori este în comă, altul în sala de operaţii