Florin Cîţu: „PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15%. E un pericol pentru sănătatea economică a României”

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a semnalat într-o postare pe Facebook că PSD a votat în Comisia de Buget-Finanţe să crească deficitul bugetar la 15%

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 19:27
Florin Cîţu: „PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15%. E un pericol pentru sănătatea economică a României”

„V-am spus că PSD este un pericol pentru sănătatea economică a României. Nu am exagerat cu nimic. Astăzi a mai venit o dovadă.

În comisia buget/finanțe PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15% în 2020 și în același timp să reducă gradul aprobat de indatoare cu 4 puncte procentuale. Situația este de-a dreptul penibilă și dacă vă spun cine a votat vă dați seama că România nu avut nicio șansă să se dezvolte în ultimii 30 de ani. Aceste amendamente au trecut la propunerea și cu votul a doi foști miniștri ai finanțelor publice. Vă dați seama cine s-a ocupat de banii românilor? Vă este clar acum de ce Romania este la coada Europei? Cu astfel de „experți” subdezvoltarea era singurul rezultat.

Citeşte şi Ministrul Finanţelor: „Am eliminat toate scenariile apocaliptice”

Să vă aduc iar aminte de documentul în care PSD recunoștea în fața celor de la FMI (în genunchi?) că și-a bătut joc de finanțele publice în ultimii ani și că a mințit atunci când a promis creșteri iraționale ale punctului de pensie? L-am prezentat public deja.

PSD trebuie să dispară, votul din Parlament de astăzi este cea mai clară dovadă că nu se lasă până nu aruncă Romania în aer.

Bineînțeles că aberațiile votate de socialiști azi în Parlament nu vor trece niciodată. Nu vom permite acest lucru. Voi administra, că și până acum, precaut și cu responsabilitate finanțele publice ale României”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.