Florin Piersic Jr., victima escrocilor pe internet. Mihai Bendeac a reacționat la necazul colegului de breaslă: „Cei 4500 de euro nu au ajuns la tine?!”

Florin Piersic Jr. a tras un semnal de alarmă prin intermediul rețelelor sociale. Mesajul său, transmis într-un mod amuzant, stil care l-a și consacrat, semn că îi moștenește calitățile umoristice din plin tatălui său, și nu doar cele actoricești, se referă la o tentativă de fraudă.

23 feb. 2024, 09:00
Florin Piersic Jr., victima escrocilor pe internet. Mihai Bendeac a reacționat la necazul colegului de breaslă: „Cei 4500 de euro nu au ajuns la tine?!”
Florin Piersic Jr., victima escrocilor pe internet. Mihai Bendeac a reacționat la necazul colegului de breaslă: „Cei 4500 de euro nu au ajuns la tine?!”

Florin Piersic Jr. a tras un semnal de alarmă cu privire la o persoană care i-a furat identitatea în mediul online, creându-și un cont cu fotografiile și datele sale, cu intenția de a obține foloase materiale. Mihai Bendeac nu s-a putut abține când a văzut cu ce se confruntă colegul său de breaslă, așa că a făcut haz de necaz într-un mod amuzant.

Citește și: Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele emisiunii iUmor

Florin Piersic Jr., victima escrocilor pe internet

Florin Piersic Jr. a postat în mediul online un mesaj prin care i-a atenționat pe internauți că există un cont fals cu numele său, care dă cereri de urmărire apropiaților lui și cere, în numele său, bani.

„Mare grijă la acest domn. Care vrea să facă rost de niște caș. Puteți da report, dacă vă permite timpul. Săr’mănutza”, a fost mesajul postat de Florin Piersic Junior în mediul online.

Mihai Bendeac a intrat imediat în jocul actorului, făcând o ironie pe seama celor care ar fi putut cădea în plasa escrocului.

„Deci să înțeleg ca cei 4500 de euro nu au ajuns la tine?!?!”, a răspuns Mihai Bendeac.

Un lucru puțin știut despre Mihai Bendeac este că, în spatele umorului, actorul este un adevărat filantrop, având grijă să lase mereu ceva important în urma lui, și nu doar amintirea spectacolelor sale artiscice. Vedeta a făcut donații de sute de mii de euro din banii proprii pentru o cauză nobilă, pe care i-a câștigat fie din vânzarea cărții sale, fie din campaniile de publicitate desfășurate în mediul online.

„Azi e ziua de naștere a omului care a donat 235.000 de euro fundației. Aproximativ 195.000 din vânzarea cărții „Conversații cu mama” și cam 40.000 de euro din reclame și alte activități online pe care le face doar ca să poată dona mai mult. Și am renovat împreună o secție pediatrică de oncologie.

Astăzi, Mihai își lansează a doua carte din seria „Jurnalul unui burlac”. Este extrem de stresat. Am hotărât împreună că de data asta construim un spital de la zero. Spital de psihiatrie pediatrică. El donează din nou fiecare bănuț care îi intră în cont din vânzarea cărții „Dragă Mihai”. Stresul lui Bendeac este strict că nu va putea dona destui bani. Vă dați seama? Un om care până acum a donat mai mult decât are în conturi, este stresat că nu va dona suficient în viitor”, a spus Codin Maticiuc pe rețelele de socializare, despre Mihai Bendeac, de ziua lui de naștere.

Citește și: Vești triste despre marele actor Florin Piersic! Fiul său a făcut anunțul care i-a îndurerat pe fani