Florin Piersic, moment unic la Mormântul lui Iisus. „Pentru mine a fost un semn divin…”

Florin Piersic trăiește o dramă pentru faptul că nu mai poate să meargă la Mormântul lui Isus din Ierusalim. Atunci când a fost acolo a început să plouă din senin, în condițiile în care în Israel plouă foarte rar. Actorul a luat acest lucru ca pe un semn divin.

03 apr. 2024, 15:34
Florin Piersic, moment unic la Mormântul lui Iisus. „Pentru mine a fost un semn divin…”

Florin Piersic spune că îi pare foarte rău că anul acesta nu mai poată să meargă în Țara Sfântă din cauza tensiunilor de acolo.

„Dacă regret ceva că vine Paștele, e numai faptul că nu pot să plec în Țara Sfântă, știind ce tulbure e situația acolo. E greu să mă duc, pentru că nu vreau să se întâmple ceva. Numai pentru faptul că eu sunt îndrăgostit de locurile sfinte, unde am fost de 44-45 de ori. M-am rugat, am fost la mormântul Domnului nostru Iisus Hristos. Acolo am simțit ceva ce n-am simțit niciodată. Am o amintire pe care nu am să o uit niciodată”, a declarat Florin Piersic, pentru Viva.

Citește și Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Montreal. De ce se simte rău artista: „Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie”

Florin Piersic a ajuns prima dată la Ierusalim cu 49 de ani în urmă. „M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior, adică să merg des la Mormântul Sfânt”, a povestit actorul Florin Piersic.

Florin Piersic: ‘A început deodată această ploaie care a binecuvântat acele locuri’

Florin Piersic a spus că a luat ploia ca pe un semn divin. „Și vreau să vă spun că prima oară, prima oară la Mormântul Mântuitorului nostru, a început o ploaie extraordinară și toți au rămas uimiți. Mi-au spus: ‘Domnule Piersic, aici nu plouă de ani de zile. Și când am fost eu atunci, prima dată în 1975 a început deodată această ploaie care a binecuvântat acele locuri. Pentru mine a fost un semn divin”, a mărturisit îndrăgitul nostru actor Florin Piersic, pentru viva.ro.

Citește și Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Logodnica lui Alex Bodi este de nerecunoscut în prezent