Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”

Florin Salam a luat o decizie radicală după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă. Manelistul a făcut un anunț important.

10 apr. 2024, 11:52
Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”
Florin Salam a luat o decizie radicală cu privire la cariera sa

Florin Salam a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, atât în plan personal, cât și profesional. În ultimele luni, acesta a avut mai multe probleme de sănătate și a fost implicat în mai multe scandaluri. Manelistul a ajuns de mai multe ori la Poliție, din diferite motive, fiind acuzat de înșelăciune și că ar fi bătut o tânără într-o cameră de hotel, în noaptea dintre ani.

Citește și: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Mai mult, Florin Salam a suferit o pierdere enormă atunci când fratele lui a murit. Bărbatul a fost înmormânat lângă cumnata lui, Fănica, prima soție a cântărețului.

Recent, cântărețul a dezvăluit că e mai nerăbdător ca oricând să-și reia concertele și să cânte pentru fanii lui. Acesta și-a exprimat respectul față de soția lui, Roxana Dobre, care îi e mereu alături. Potrivit spuselor sale, ea va gestiona de acum agenda cu evenimentele artistului.

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdător să intru să-mi bucur publicul. Sunt numărul 1 încă 100 de ani. Spuneau că sunt cu nasul pe sus sau obraznic, darul nu ți-l ia nimeni, decât Dumnezeu. E cel mai bine acum și nu uitați, eu dacă în perioada grea nu am putut să cânt, că am avut problemele mele și de sănătate și că l-am pierdut pe fratele meu, nu am mai avut starea necesară. Acum sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri.

În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcerea petrecerilor. Petrecerea fără Salam e ca banca fără bani”, a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă. Nu vrea să fie furată de la nuntă: „Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din petrecerea mea”

Florin Salam a înlăturat toți oamenii toxici din viața lui

După ce a ajuns de mai multe ori la Poliție, Florin Salam susținea că ar fi existat persoane care i0ar fi vrut răul. Acesta a dezvăluit că a decis să înlăture oamenii respectivi din viața lui și să înceapă un nou capitol.

„Dispar ei singuri. Au văzut că am deschis ochii mai bine. Pare rău, dar așa a fost. Nu vezi ce am lângă mine? De la cei mici pe care am vrut să îi fac mari, Dumnezeu m-a scăpat de ei ca să-mi pot să-mi cresc familia și uitați ce am lângă mine acum. Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi”, a mai spus Florin Salam.