Gabriela Cristea, criticată după ce le-a cumpărat fetițelor cadouri scumpe de Moș Nicolae: „De Crăciun, fetele vor primi o mașină. Așa e cu ăștia lăudăroși”

Gabriela Cristea a dat-o în bară din nou! Vedeta a fost aspru criticată de persoanele care o urmăresc pe rețelele sociale după ce le-a cumpărat cadouri scumpe fetițelor ei, de Moș Nicolae.

13 dec. 2023, 16:46
Gabriela Cristea, criticată după ce le-a cumpărat fetițelor cadouri scumpe de Moș Nicolae: „De Crăciun, fetele vor primi o mașină. Așa e cu ăștia lăudăroși”
Gabriela Cristea a gafat din nou! Internauții n-au iertat-o nici de această dată

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, sunt foarte activi pe rețelele sociale, acolo unde își expun viața pe tavă în fața internauților. Vedeta de televiziune și partenerul ei au împreună două fetițe, Victoria și Iris, pentru care fac orice sacrificiu.

Fetele nu duc lipsă de nimic, iar părinții lor le fac toate poftele, mai ales atunci când vine vorba de jucării. A trecut și Moș Nicolae, o sărbătoare importantă pentru creștini, dar și pentru micuții care au așteptat cu sufletul la gură să-și găsească ghetuțele pline cu dulciuri.

Citește și: Gabriela Cristea, pusă la zid de fani, după ce a ales un brad de designer: „Absolut nici un farmec nu are, ăsta nu e spiritul de Crăciun”

Din popor se spune că Moș Nicolae trebuie să fie mai „sărac” decât Moș Crăciun și să aducă numai dulciuri. De-a lungul anilor, nu mulți au respectat tradiția, foarte puțini părințioferind doar dulciuri și fructe în noapte de 5 spre 6 decembrie. Majoritatea părinților pun acum în ghetuțe jucării și lucruri scumpe.

La fel a făcut și Gabriela Cristea, care a știut că fetițele ei vor o tabletă, așa că s-a gândit să le cumpere dispozitivul chiar de Moș Nicolae. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, iar internauții nu s-au putut abține de la comentarii. Mulți au criticat-o pentru alegerea lor și spun că a exagerat.

„Moșul vine cu dulciurile, nu contest că vă permiteți să luați fetelor tot ce își doresc, dar tabletele trebuiau date separat să știe că sunt cumpărate de voi! Sunt foarte multi copilași sărmani care își întreabă părintii de ce lor le-a adus moșul doar o ciocolata, sau mai rău…nimic! Noi, ca și părinți greșim în unele privințe…”. 

„Prea multe cadouri totuși pentru fete! Moș Crăciun trebuie să aibă și el loc! Tabletele puteau fi de Crăciun! Miroase a laudă aici!”.

Citește și: Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată: „Am avut 6 fertilizări și nu am avut succes cu niciuna”

„Cel mai probabil, de Crăciun, fetele vor primi câte o mașină pe care să o conducă atunci când fac 18 ani… Așa e cu ăștia lăudăroșii”.

„Mi-ar plăcea să văd și un filmuleț ajutând copiii sărmani…Ei chiar s-ar bucura la o ciocolată”.

„Nici o bucurie pe ele, din păcate…Noi ne bucuram și dacă primeam doar o ciocolată, copiilor care sunt alintați și li se fac toate mofturile mereu, nu se mai bucură de nimic, cred că vor elicopter să fie impresionate…Asta e, unii părinți nu înțeleg că, copiilor, nu trebuie să le satisfaci capriciile, oricât i-ai iubi și oricâți bani ai avea, pentru că devin imuni la bucurie și nu vor mai prețui nimic în viață, oricât sau orice le-ai da!”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite de vedeta de televiziune.