Gabriela Cristea recunoaște care este cel mai mare defect al său. Vedeta a ajuns să se autosaboteze: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”

Gabriela Cristea nu-și mai vede capul de treburi. Vedeta își dorește să evolueze din ce în ce mai mult, iar acest lucru a adus-o foarte aproape de epuizare.

25 apr. 2024, 14:52
Gabriela Cristea recunoaște care este cel mai mare defect al său. Vedeta a ajuns să se autosaboteze: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea vrea săîncețe să spună „Nu!”

Gabriela Cristea muncește de ani de zile pentru a-și putea permite tot ce își dorește. Prezentatoarea TV nu s-a oprit doar la stadiul de a avea casa mult visată, o profesie apreciată și o familie fericită, ci își dorește să evolueze pe mai multe planuri.

Cu toate astea, soția lui Tavi Clonda și-a exprimat dezamăgirea în mediul online, spunând că nu are puterea să îi refuze pe cei din jur. În urmă cu puțin timp, vedeta a pus bazele unei noi afaceri, iar acest lucru i-a ocupat foarte mult timp pe care îl putea petrece alături de familia sa.

Citește și: Gabriela Cristea, afectată de relația defectuoasă cu părinții: „Când veneau musafiri, nu exista să stăm la masă. Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură”

Acum, când avea o zi liberă, se pare că a apărut ceva în program, iar Gabriela Cristea nu a putut să refuze. Prezentatoarea spune că se simte dezamăgită de propria persoană pentru că niciodată nu se pune pe primul loc.

„Dragilor, știu că poate v-am făcut creierii zdrențe cu timpul meu, că nu am timp, că niciodată nu îmi ajunge și așa mai departe. Credeți-mă că în ultima vreme situația a ajuns din ce în ce mai stringentă și astăzi chiar sunt nervoasă și tristă și nefericită, pentru că am spus că anul ăsta este anul în care am să învăț să spun nu și să îi refuz pe oameni.

Constat că deși încerc experimentul ăsta, nu reușesc să mă țin de cuvânt. Mi-aș dori să fac multe alte lucruri pe care aș vrea să le fac și nu reușesc. Oamenii au senzația că eu întotdeauna trebuie să fiu disponibilă și că întotdeauna trebuie să îmi fac timp pentru ei. Mi se pare așa aiurea ca oamenii să își închipuie că ei pot cere oricând, orice și că ceilalți trebuie cumva să se supună sau că le datorează chestia asta, doar pentru că fac parte din generația în care nu avem voie să refuzăm.

În loc să am și eu astăzi, după foarte multă vreme, că nu am mai avut nici sâmbătă, nici duminică, nici sărbătorile legale, nimic, aș fi avut și eu liber, uite că nu pot să îmi iau liber pentru că altcineva mi-a făcut program și eu nu pot să spun nu. Când o să învăț să spun nu, o să fiu cel mai câștigat om din lumea asta”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Citește și: Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta