Gabriela Firea îl compară Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea. „Se laudă cu ce nu există în realitate”

Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului, a reacţionat, după ce într-un sondaj Inscop este cotată cu aproape 9 la sută în spatele lui candidatului susţinut de PNL. Firea îl compară pe Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea care "se laudă cu procente uriaşe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare, iar rezultatul a fost dezastruos"

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 10:10
Gabriela Firea îl compară Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea. „Se laudă cu ce nu există în realitate”

„Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Și Domnul Dragnea se laudă cu procente uriașe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Așa și acum. Se laudă cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului. Am convingerea că bucureștenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiții pe care eu le-am deblocat și finalizat”, a spus Gabriela Firea, conform Digi24.

Nicuşor Dan are un avans de aproape 9 la sută în faţa Gabrielei Firea – sondaj Inscop

Un sondaj INSCOP comandat de PNL și dat publicității astăzi arată că Nicușor Dan are aproape nouă procente avans față de Gabriela Firea. Astfel, candidatul opoziției ar obține 54,4% din voturi, iar actualul primar al Capitalei ar lua 45,6%.

Violeta Alexandru susţine că PSD testează şi alţi candidaţi decât Gabriela Firea pentru Bucureşti. Cine a fost inclus în sondaj