Gabriela Firea vrea o discuţie cu Piedone, dar aşteaptă să fie apelată. „Sunt de modă veche, să sune băiatul!”

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a exprimat în cadrul unei emisiuni radio dorința de a discuta cu contracandidatul său, Cristian Popescu Piedone, şi a subliniat că este deschisă la o întâlnire și la discuții, menționând că împreună ar putea fi o echipă bună.

25 apr. 2024, 20:33
Gabriela Firea vrea o discuţie cu Piedone, dar aşteaptă să fie apelată. „Sunt de modă veche, să sune băiatul!”
Gabriela Firea vrea o discuţie cu Piedone, dar aşteaptă să fie apelată. "Sunt de modă veche, să sune băiatul!"

Gabriela Firea vrea o discuţie cu Piedone, dar aşteaptă să fie apelată. Candidata PSD a precizat că ar fi o echipă bună cu ea primar general și cu Piedone prefect al Capitalei, dar că o discuție cu acesta nu va fi un târg pe funcții.

„De ce să nu mă sune? Are telefonul meu. Ne știm foarte bine și îi mulțumesc pentru susținerea de acum trei ani și jumătate când a mers în Sectorul 5 și și-a făcut campanie de primar și a câștigat și le spunea tuturor cetățenilor să-l voteze pe dânsul primar de sector și pe mine primar general. Faptele bune nu trebuie șterse cu buretele”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată de ce nu îl sună ea pe Piedone, aceasta a răspuns: „Sunt de modă veche. Să sune băiatul”.. La remarca realizatorului că băiatul are mai multe procente în acest caz, Gabriela Firea a replicat: „Da? Păi eu am alte procente, depinde unde ne uităm. Are și fata procente”.

„Dacă mă sună, ne întâlnim, vorbim, suntem oameni civilizați”, a încheit Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, hotărâtă să schimbe strategia în această campanie electorală: „Mi-am creat o imagine de persoană conflictuală, supraexpunerea nu mi-a făcut bine”

În replică, Cristian Popescu Piedone a declarat, joi, că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală a Bucureştiului şi că nu va negocia cu nimeni: „Haideţi să închidem odată… Retragere, mesaje, porumbei călători… Şi este ultima dată când răspund la aceste întrebări… Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni. Cred că sunt singurul candidat care, de la început până în prezent, şi până pe 9 iunie, mi-am ţinut verticalitatea. Ce am spus aia am făcut. Zvonurile de retragere sunt la bursa zvonurilor, aruncate de cancelariile şi zvonacii de partid, să îndoiască electoratul. Din păcate, s-au îndoit singuri şi electoratul astăzi este în faza de analiză”.