Gabriela Firea vrea să redevină primar al Bucureștiului din 2024: „Proiectele mele au fost abandonate!” | EXCLUSIV

Gabriela Firea a pus punct speculațiilor, miercuri, 18 ianuarie, la România TV. Oficialul PSD nu se retrage din politică. Mai mult, ea și-a propus o revenire în funcția de primar la PMB. 

18 ian. 2023, 21:20
Gabriela Firea vrea să redevină primar al Bucureștiului din 2024: „Proiectele mele au fost abandonate!” | EXCLUSIV

Gabriela Firea crede că Nicușor Dan nu mai merită un mandat de primar al Capitalei. Astfel, în 2024, oficialul PSD vrea să părăsească Ministerul Familiei pentru Primărie.

„Cu condiția să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să fiu bine, mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București. Au fost abandonate proiectele mele, nu s-a mai făcut nimic în București. S-a constatat o involuție, nu o evoluție de dreapta, așa cum s-a promis”, a declarat Gabriela Firea, pentru România TV.

 

Nicușor Dan vrea și el un al doilea mandat la Primăria Capitalei

 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Nicușor Dan a declarat că e gata să candideze pentru un nou mandat la Primărie. De asemenea, el s-a declarat șocat de ceea ce a găsit la PMB, după Gabriela Firea.

„Merită să aducem aminte, (n.r. – Gabriela Firea) a dus Primăria în faliment, a dus RADET în faliment. A dus echipa de handbal în faliment. Am avut conturi blocate 6-8 luni, niciun investitor nu mai voia să lucreze cu Primăria, nicio bancă nu mai voia să lucreze cu Primăria. Dacă aveam un mediu informațional corect, Gabriela Firea nu ar trebui să mai existe”, a comentat Nicușor Dan într-un interviu, în decembrie 2022.

Miercuri, 18 ianuarie, Gabriela Firea a făcut primele declarații după ce a fost audiată miercuri la Parchetul General, ca martor în Dosarul „10 August”.