Gerard Pique, primele declarații după despărțirea de Shakira: „În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea”

Shakira și Gerard Pique au decis, în urmă cu mai multe luni, să se despartă. Aveau o căsnicie de mai bine de zece ani și doi copii împreună, însă infidelitatea din relație a fost ceva peste care artista nu a putut să treacă.

26 mart. 2023, 09:51
Gerard Pique, primele declarații după despărțirea de Shakira: „În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea”

Shakira a aflat că fotbalistul o înșală și nu a putut să treacă cu vederea acest episod. Acum, abia la câteva luni de la despărțire, Gerard Pique a făcut primele declarații cu privire la despărțire.

Citește și Shakira i-a transmis un mesaj subtil fostului iubit, Gerard Pique: „S-ar putea să îmi ucid fostul!”

Gerard Pique și Shakira erau priviți de toți cei din jur ca fiind un cuplu solid, care nu poate fi dărâmat orice s-ar întâmpla. Șocul uriaș a venit în momentul în care s-a aflat de faptul că fotablistul o înșela pe Shakira cu o tânăra de 23 de ani.

Fotbalistul și actuala parteneră au preferat să rămână discreți în toată această perioadă și să nu agite spiritele mai mult decât e cazul. Gerard Pique a preferat, de dragul copiilor, să nu provoace un scandal și mai mare. Acum, însă, a vorbit despre această perioadă grea din viața lui.

„În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea. Au fost schimbări în viața mea. Important e că am reușit să rămân fericit. Fiecare părinte are datoria să își protejeze copiii, iar asta se aplică și în cazul meu.”, a scris Gerard Pique, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

Citește și Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi transmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână

În prezent Pique are o relație cu Clara Chia Marti, cu care din care din câte se pare o înșela pe Shakira. Se pare, însă, că aceasta nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira. În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.