Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ după ce DNA i-a pus sechestru pe AVERE. Ce se va întâmpla cu FCSB

Gigi Becali a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani şi are averea pusă sub sechestru. Milioanarul din Pipera a dezvăluit ce se va întâmpla cu FCSB.

20 nov. 2019, 06:02
Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ după ce DNA i-a pus sechestru pe AVERE. Ce se va întâmpla cu FCSB

Gigi Becali a declarat ca FCSB nu va avea de suferit.

„Nu are treaba echipa cu ce se intampla cu mine. Ei mi-au pus sechestru pe conturile personale. FCSB are 3 milioane de euro in cont. N-au treaba societatile mele. Eu am sechestru pe conturile personale. O sa se rezolve totul intr-o saptamana doua”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, reacţie după ce DNA i-a pus sechestru pe conturi. Patronul FCSB e acuzat că a spălat 50 milioane de euro

Gigi Becali si nepotul sau preferat, Vasile Geambazi, au fost pusi sub acuzare pentru spalare de bani, fapte presupus a fi savarsite in perioada 2014-2019, au anuntat procurorii DNA.

Potrivit unui comunicat de presa al DNA, anterior, in aceeasi cauza, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un evaluator desemnat de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), pentru abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, cu consecinte deosebit de grave.

Gigi Becali şi nepotul său, Vasile Geambazi, urmăriţi penal pentru spălare de bani într-un dosar privind despăgubiri prin ANRP

Procurorii DNA sustin ca Gigi Becali si Vasile Geambazi ar fi stiut ca despagubirea a fost stabilita in urma supraevaluarii frauduloase si ar fi disimulat proprietatea si dreptul de dispozitie asupra despagubirii: „De asemenea, prin multiple transferuri succesive, intercalate si reciproce, cei doi oameni de afaceri ar fi efectuat o serie de operatiuni bancare, in perioada 2014-2019, in scopul separarii si ascunderii sumei de originea ilicita. Acestia ar fi folosit cea mai mare parte a sumei provenind din supraevaluarea frauduloasa pentru capitalizarea unor societati comerciale si ar fi dobandit o parte importanta a sumei prin retrageri de numerar”.