Veste PROASTĂ primită de GIGI BECALI. Anunţul care îi provoacă PIERDERI IMENSE

Gigi Becali se aştepta să dea lovitura pe piața transferurilor cu Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman, dar pandemia de COVID-19 i-a stricat planurile. Acum, preţul fotbaliştilor a scăzut, spre dezamăgirea patronului de la FCSB.

01 iun. 2020, 11:23
Veste PROASTĂ primită de GIGI BECALI. Anunţul care îi provoacă PIERDERI IMENSE

Victor Becali, impresarul lui Florinel Coman și Florin Tănase, i-a dat o veste proastă lui Gigi Becali, care va fi nevoit să-i mai țină la echipă pe cei trei.

„Nimeni, dar absolut nimeni nu face oferte în perioada asta. Noua ni s-a spus de foarte multe ori că se gândesc să termine campionatul ăsta, să treacă perioada asta, și după… Acum nimeni nu se gândește la transferuri. Cred că multe cluburi și-au luat gândul de la transferuri anul acesta”, a declarat Victor Becali.

Gigi Becali s-a declarat entuziasmat după ce Mihai Stoica i-a transmis că cei trei „parcă sunt alți oameni”.

„Man, Tănase, Coman sunt alți jucători, așa mi-a zis MM. Man dă gol din orice poziție, dă gol din orice poziție. E ca un armăsar. A muncit singur mult, iar acum a crescut și puțin că are 21 de ani. Crește în putere la fiecare lună. Ei sunt tineri și le-a fost ușor să își revină. Ei se antrenează mai bine la bază”, a declarat Gigi Becali.