Gigi Becali, gest impresionant la slujba de Sfântul Gheorghe. Nu s-a ferit de ochii credincioșilor

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie pentru a arăta cât este de credincios. Îl iubește pe Dumnezeu și nu se ferește să admită, ba chiar le recomandă și altora să îi calce pe urme și să se dedice divinității.

23 apr. 2024, 20:52
Gigi Becali, gest impresionant la slujba de Sfântul Gheorghe. Nu s-a ferit de ochii credincioșilor
sursa: wowbiz.ro

Gigi Becali nu a lăsat nemarcată ziua în care a fost serbat Sfântul Gheorghe. Latifundiarul din Pipera a mers de dimineață la slujba de la Mânăstirea Cernica. Acolo, de față cu toată lumea, a făcut un gest impresionant, dovadă clară că este un om care Îl iubește enorm pe Dumnezeu și are o credință puternică.

Citește și: Celebrul palat al lui Gigi Becali a fost scos la vânzare în secret. Cu ce sumă se vinde

Gigi Becali, gest impresionant la slujba de Sfântul Gheorghe

Gigi Becali a vrut să își exprime dragostea pentru divinitate, așa că s-a așezat între preoți, la strană, i-a îmbrățișat cu drag, a închis ochii și a cântat alături de ei toată slujba, din tot sufletul.

Toți credincioșii adunați la biserică au rămas profund impresionați și au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul. Pe lângă cei care deja îl apreciau, Gigi Becali a adunat și mai mulți fani cu această ocazie.

George Becali nu s-a ferit niciodată să vorbească despre divinitate și despre credința lui. Latifundiarul din Pipera a povestit într-o conferință de presă ce înseamnă pentru el să aibă un duhovnic și cât contează pentru ca oamenii care îl înconjoară să meargă la spovedit și împărtășit.

„Dacă ai duhovnic, te va îndruma. Faptul că ceri duhovnic, înseamnă că ceri ascultare, nu ai încredere în tine. Și faci voia duhovnicului, adică ai păstor. Omul fără păstor e ca o oaie beată pe câmpuri, care nu are cine să o pască. Așa e omul. Oamenii fără duhovnic sunt că niște oi bete pe câmpuri. Asta e părerea mea și asta contează la mine, că așa vreau, la altul contează altceva. La mine contează asta. Contează să ai duhovnic, să te spovedești, să te împărtășești. Chiar dacă greșești, te cureți, te speli și te împărtășești cu Trupul lui Hristos. Asta contează la mine, dacă lucrezi cu mine. Că nu sunt toți, aia e altceva, dar toți jucătorii sunt pomeniți în fiecare zi la Liturghie, în afară de musulmani și de ăia de altă religie, că nu ai voie, e Biserica Ortodoxă, trebuie să pomenești doar ortodocși”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă susținută la palatul său din Capitală.

Citește și: În ce stadiu este catedrala lui Gigi Becali! Latifundarul din Pipera se mândrește cu construcția de milioane de euro