Gigi Becali, în genunchi în faţa lui Alexandru Tudor. Imagini inedite de la Denia Prohodului din Vinerea Mare FOTO

Gigi Becali și Alexandru Tudor, fostul arbitru din România care a renunțat să mai lucreze la FCSB, au mers împreună la Catedrala Patriarhală din București pentru a participa la Denia Prohodului din Vinerea Mare.

14 apr. 2023, 22:18

Gigi Becali, în genunchi în faţa lui Alexandru Tudor. Cei doi, recunoscuți pentru apropierea de Dumnezeu, au fost prezenți la Denia Prohodului din Vinerea Mare, la Catedrala Patriarhală Sfinții Împărați Constantin și Elena. Finanțatorul celor de la FCSB și fostul arbitru au fost surprinși pe imaginile live transmise de Trinitas TV.

Citeşte şi: Gigi Becali, în lacrimi la înmormântarea părintelui Iulian Podromitul. Ce legătura de suflet aveau cei doi FOTO

În imagini se vede cum Alexandru Tudor a cântat alături de soborul de preoți, iar Gigi Becali a îngenunchiat chiar în fața fostului mare arbitru și a preoților care susțineau slujba. Latifundiarul din Pipera a stat în genunchi pe tot parcursul slujbei, în timp ce Alexandru Tudor a cântat cot la cot cu preoții pe care îi cunoaște de foarte mulți ani, deoarece fostul arbitru face parte din corul Bisericii.

Citeşte şi: Gigi Becali, cu ochii în lacrimi, alături de credincioși, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei: „Nu aveam de gând să merg, dar am văzut la televizor un călugăr bătrân care m-a convins”

Gigi Becali și Alexadru Tudor sunt extrem de credincioși, însă se află pe poziții diametral opuse în privința posibilității de a deveni călugări într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat. „Asta pot face doar oamenii de excepție, nu eu. Trebuie să fii capabil, trebuie să ai calități și putere interioară, nu ca mine”, a spus Alexandru Tudor. „Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Gigi Becali.