GIGI BECALI rămâne în arest. Decizia în cazul său a fost amânată VIDEO

Tribunalul Constanţa a amânat marţi luarea unei decizii cu privire la contestaţia procurorilor DNA, referitoare la eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali.

31 mart. 2015, 16:31
GIGI BECALI rămâne în arest. Decizia în cazul său a fost amânată VIDEO

Tribunalul Constanţa a amânat pentru data de 3 aprilie luarea unei decizii în cazul eliberării condiţionate a lui Gigi Becali. Magistraţii au examinat marţi contestaţia depusă de procurorii DNA, însă au rămas în pronunţare, o decizie în acest sens urmând să fie luată în cursul zilei de vineri.

Gigi Becali a primit acceptul pentru eliberare condiţionată pe 6 martie, la Judecatoria Medgidia. Procurorii DNA au făcut recurs, iar Tribunalul Constanţa a amânat marţi luarea unei decizii.

Citeşte şi: Gigi Becali, ULTIMA ZI în ÎNCHISOARE. Ce a făcut înainte să afle dacă va fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

Gigi Becali a ajuns în faţa instanţei imediat după ora 9:30.  Procurorul DNA venit de la Bucureşti a susţinut prima pledoarie în faţa judecătorilor. Acesta a susţinut că ultima lucrare a latifundiarului, „Becali şi Steaua”, nu este una ştiintifică, adică Gigi Becali nu a îndeplinit criteriile eliberării condiţionate. Procurorul DNA mai susţine că Gigi Becali nu a îndeplinit nici obligaţiile de muncă din fişa postului în perioada în care a lucrat la Academia Hagi.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Imagini BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ cu GIGI BECALI în libertate VIDEO

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.