Gina Pistol a rămas singură. Smiley a făcut anunţul, pleacă în America: „Face parte din evoluţia noastră. Mă aşteaptă nişte luni pline”

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România şi încearcă, de fiecare dată, să se ridice la nivelul aşteptărilor tuturor oamenilor cu care colaborează, dar şi fanilor. Deşi are o relaţie sudată cu Gina Pistol, cântăreţul se implică intens în activitatea sa profesională.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 06:36
Gina Pistol a rămas singură. Smiley a făcut anunţul, pleacă în America: „Face parte din evoluţia noastră. Mă aşteaptă nişte luni pline”

Recent, a anunţat că va pleca în America cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la inceputul lunii aprilie, pentru a compune și produce muzica pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală.

Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta.

Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume”, dezvăluie artistul și fondatorul HaHaHa Production. 

Citeşte şi: Ce cadou de Crăciun a primit Smiley de la Gina Pistol

Alături de Smiley, în tabăra de muzică din America vor fi Vladimir Chopstiks, Feenom, Dorian, Șerban Cazan și Lucian Naghy, colegii lui compozitori și producători de la HaHaHa Production care au confirmat deja în sesiunile din trecut: „Îmi doresc ca producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aibă șansa să reușească la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari.

Abia așteptăm să ascultați și voi ce facem, pentru că urmează un an cu lansări importante în Marea Britanie, în America și nu numai. Așa că fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare unde vă voi arăta parte din munca noastră, e o poveste ce merită urmărită și pe care o vom spune în episoade și în lansări.”, spune Smiley.

Citeşte şi: Smiley, dat de gol de Gina Pistol. Gestul intim înainte de plecarea în Asia

Smiley o protejează pe Gina Pistol

Smiley a dat cărțile pe față, declarând că el și Gina – ”cumva”, mărturisește artistul – s-au plăcut tot timpul. Așa că relația sentimentală s-a construit pas cu pas, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună și, așa cum ar fi de așteptat, se completează reciproc. Smiley a mărturisit, de altfel, că discreția de care au dat dovadă s-a datorat dorinței sale de a o… proteja pe Gina Pistol de ”gura lumii”.

Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Citeşte şi: Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro