Gina Pistol regretă că a dezvăluit chipul fetiței sale. ”Am postat acea poză din greșeală”

După ce a dezvăluit chipul fiice sale pe rețelele de socializare, Gina Pistol a declarat cu ochii în lacrimi că regretă enorm ce a făcut și că a fost o greșeală.

28 mart. 2023, 22:49
Gina Pistol regretă că a dezvăluit chipul fetiței sale. ”Am postat acea poză din greșeală”
Gina Pistol regretă că a dezvăluit chipul fetiței sale

Gina Pistol regretă că a dezvăluit chipul fetiței sale. La doi ani de la naşterea micuței Josephine, Gina Pistol a făcut publică în sfârşit publică prima imagine cu chipul fetiței sale și a lui Smiley, însă la scurt timp, vedeta a dezvăluit că totul a fost din greșeală.

Citește și Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Trustul se pregătește să facă anunțul exploziv

Gina Pistol regretă că a dezvăluit chipul fetiței sale

Gina Pistol a dezvăluit într-o postare pe Instastory, în care a apărut cu ochii în lacrimi că a postat din greșeală poza cu fiica sa pe rețelele de socializare și a cerut ca chipul fetiței sale să fie blurat.

„Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley trăiesc de aproape şapte ani o frumoasă poveste de dragoste, iar acum doi ani a venit pe lume fetița lor, Josephine pe care până în prezent au avut grijă să o țină departe de ochii curioșilor.

În tot acest timp, vedetele au postat pe rețelele de socializare imagini în care fetița lor apare cu spatele, ceea ce i-a nemulțumit foarte tare pe fanii lor care și-au dorit extrem de mult să vadă chipul micuței.

Chiar dacă mulți se așteptau ca Smiley să se așeze la casa lui și să devină tătic, acesta se declară topit după fiica lui care, în luna martie, a împlinit doi ani. Recent, cântărețul a făcut câteva declarații emoționante în cadrul unui interviu și spune că i-ar plăcea să mai aibă încă un copil.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea. Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel”, a declarat Smiley, pentru Click!.

 

Citește și Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la Cuțite. Cine a făcut-o pe vedetă să plângă