Gino Iorgulescu rupe tăcerea după condamnarea fiului. Câți bani i-au cerut rudele victimei președintelui LPF: „Este prea mult!”

Președintele Ligii Profesionale de Fotbal, Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario Iorgulescu, a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre rudele tânărului ucis în accidentul provocat de fiul său.

05 nov. 2023, 13:06
Gino Iorgulescu rupe tăcerea după condamnarea fiului. Câți bani i-au cerut rudele victimei președintelui LPF: „Este prea mult!”
Gino Iorgulescu rupe tăcerea după condamnarea fiului. Câți bani i-au cerut rudele victimei președintelui LPF: „Este prea mult!”

După ce Mario Iorgulescu a fost condamnat de Judecătorii Curții de Apel București la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor din culpă, Gino Iorgulescu face o serie de dezvăluiri cutremurătoare, ce ar putea schimba total percepția oamenilor despre fiul său, care a provocat un accident mortal.

Citește și: Cum a reacţionat familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu după ce acestuia i s-a micşorat sentinţa: „Mai bine murea şi Mario şi ştiam o treabă!”

Gino Iorgulescu rupe tăcerea în dosarul fiului

Gino Iorgulescu face acuzații grave la adresa familiei tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu în 2019, când s-a urcat beat și drogat la vocal. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a considerat că a venit timpul să spună lucrurilor pe nume și să scoată la iveală detalii neștiute până acum despre rudele tânărului ucis de fiul său, Daniel Vicol.

A venit timpul să vorbesc, posibil, se impunea de mai demult să fac asta, dar nu am vrut să se creadă că vreau să influențez opinia publică sau cursul justiției, sperând, în final, ca justiția va analiza obiectiv dovezile de la dosar și va vedea că acest caz a fost, practic, pe o tragedie. Din păcate nu a fost așa! Din păcate, este deja notorie situația juridică a fiului meu, dar tot din păcate, observ că goana după conduce la nesocotirea situației medicale/psihice pe care acesta o încearcă și chiar a elementelor juridice care compun dosarul penal întocmit în urma regretabilului accident în care a fost implicat în septembrie 2019. Pentru Dumnezeu, a fost un accident din culpă, nicidecum cu intenție, este clar că fiul meu nici nu cunoștea persoana și nici nu voia să se sinucidă (…).

Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente dar a afirma că Mario a omorât intenționat pe cineva călcând pe cadavre doar pentru notorietate și făcând jocul celor care, din păcate, i-au manipulat la greu, este prea mult!”, a declarat Gino Iorgulescu pentru fanatik.ro.

Gino Iorgulescu susține că rudele tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu ar face parte din clanul Sadoveanu din Chitila, membri renumiți pentru trafic de persoane și proxenetism în afara țării. Totodată, femeile din acest clan sunt renumitele vrăjitoare care i-au furat banii Oanei Zăvoranu. Totodată, președintele LPF a dezvăluit și că a doua zi după accident, când victima nici nu era înmormântată, socrul tânărului ucis a venit la spital și i-a cerut 3 milioane de euro despăgubiri.

„Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centura de siguranță și se afla sub influența cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, era membru al unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării. Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda . Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei, mi s-au cerut 3 milioane de euro”, a notat Gino Iorgulescu, în comunicatul emis.

Citește și: Familia lui Mario Iorgulescu a făcut primele declarații după condamnarea lui Mario: ”Lăsați-l în pace, vă rog frumos. Lăsați-l în pace!”