Horia Brenciu, declarație emoționantă de dragoste pentru soția sa: „O iubesc și n-aș putea trăi fără ea!”

În ziua în care soția lui Horia Brenciu și-a sărbătorit ziua de naștere, cântărețul i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

23 ian. 2023, 12:43
Horia Brenciu, declarație emoționantă de dragoste pentru soția sa: „O iubesc și n-aș putea trăi fără ea!”

Horia Brenciu și soția lui s-au cunoscut în urmă cu 28 de ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Celebrul cântăreț este căsătorit cu Alice Dumitrescu de 15 ani, însă se pare că o iubește din ce în ce mai mult.

Îndrăgitul artist i-a transmis un mesaj emoționant și plin de iubire, cu ocazia zilei ei de naștere.

Citiți și: Întrebarea grosolană pe care Horia Brenciu i-a adresat-o Lidei Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru soția lui

În urmă cu două zile, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu, a împlinit 54 de ani, iar soțul ei a vrut să îi mulțumească public cât de mult o iubește, dar și pentru faptul că i-a fost alături în tot acest timp.

Horia Brenciu (50 de ani) are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, producătoarea TV Alice Dumitrescu, a treia este Mina (9 ani), rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, Toma (8 ani), pe care l-a adoptat, conform evz.ro

„Astăzi este ziua lui Alice, soția mea. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea”,  a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

Alice Dumitrescu, despre cum a fost prima întâlnire cu Horia Brenciu

Alice Dumitrescu povestea într-un interviu că a fost foarte amuzată de cum a decurs prima întâlnire și că nu se aștepta să formeze un cuplu cu Horia Brenciu. Ea a declarat că au fost prieteni ani de zile și că era fascinată de energia lui.

„L-am cunoscut pe Horia Brenciu în 1995, în TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru.

Am fost prieteni mulți ani și am găsit umărul lui gata tot timpul pentru niște lacrimi din iubire, profesie, copii, ș.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi.
Nu se comportă acasă la fel ca la concerte. La concerte e exploziv, nu are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu și-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândește mult, analizează situații, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmație. E destul de dificil cu atâția copii!”, povestea Alice Dumitrescu, potrivit Libertateapentrufemei.

Citiți și: Horia Brenciu, despre moartea tatălui său. Mesajul plin de durere al artistului: „Ne rămân amintirile”