Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”

Horia Brenciu, celebrul artist și antrenor de la Vocea României, a făcut o mărturisire emoționantă despre viața sa de familie. Împreună cu soția sa, Alice Dumitrescu, artistul se bucură de paternitate și iubirea a patru copii, iar printre aceștia, Toma, în vârstă de 7 ani, a aflat recent că este adoptat.

17 nov. 2023, 12:48
Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”
Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: "E dreptul lui"

Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Procesul de adopție al lui Toma în 2016 a fost unul dificil, dar fericirea pe care micuțul o aduce în prezent este ceea ce contează cel mai mult pentru Horia Brenciu și familia sa. Artistul a dezvăluit că i-a comunicat fiului său că este adoptat, subliniind că acesta este cu adevărat „al lor” și că este iubit necondiționat. Mai mult decât atât, Horia Brenciu a dezvăluit că mama biologică a lui Toma a rămas gravidă când era minoră și că artistul și soția sa au fost cei care l-au salvat, împiedicând un posibil avort. Cu toate acestea, Toma va avea posibilitatea să-și cunoască mama biologică atunci când va împlini 18 ani, dacă va dori acest lucru.

„E al nostru. Energic, inteligent, sportiv, simpatic și foarte iubit. Am vorbit despre ea (n.r. – mama biologică). Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Deocamdată e preocupat cu școala, baschetul, joaca și prietenii”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva!.

Citeşte şi: Gigi Becali, gest uriaş pentru o celebră prezentatoare TV din România. „M-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgenţă la Floreasca”

În ceea ce privește relația sa cu fiicele sale mai mari, Andreea și Maria, Horia Brenciu subliniază că are o legătură minunată cu ele și că iubirea reciprocă a fost instantanee. Artistul mărturisește că le-a iubit de la prima clipă, iar relația lor s-a consolidat într-o familie unită și fericită.

„Maria și Andreea sunt niște fete de care nu ai cum să nu te îndrăgostești, din prima clipă. Și acum, fără lipsă de modestie… și eu sunt puțin iubibil. Așa că nu a fost chiar greu. Am vrut să le fiu prieten și mi-a ieșit de cele mai multe ori. Cu Andreea lucrez împreună de aproape 10 ani și suntem o echipă sudată. E deșteaptă, creativă și pe deasupra e și foarte frumoasă. Maria este îngerașul nostru. E cea mai empatică persoană pe care o cunosc. Cum să nu le iubești?”, a mai spus Horia Brenciu.

Maria și Andreea sunt fetele lui Alice Dumitrescu dintr-o fostă relaţie. Antrenorul de la Vocea României și partenera lui de viață mai au o fiică, împreună, pe Mina, dar și un fiu, pe nume Toma, adoptat în  2016.