HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015: Marţi, trei ceasuri rele?

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi, în funcţie de zodie.
Alina Costache
19 oct. 2015, 17:49
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015: Marţi, trei ceasuri rele?

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Iti iei inima in dinti si recunosti o gafa pe care ai facut-o nu demult si toata lumea te priveste extrem de ingaduitor. Nu poti spune ca nu iti place acest lucru, insa nici nu te simti confortabil stiind ca cei din jur iti cunosc slabiciunile. Din pacate nu poti face nimic sa schimbi situatia, asa ca mai bine te-ai comporta matur.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pierzi din start o competitie in care te-ai implicat cu foarte multe sperante. Acum trebuie sa iti gasesti forta de a te motiva si a te indrepta pe alt drum. Asta nu inseamna ca nu vei simti pareri de rau, insa este foarte important ca ai incercat sa faci fata competitiei prin mijloace cinstite.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Parerile altora nu mai au nicio influenta asupra ta si recunosti ca nimic din ceea ce inseamna voluntariat nu te motiveaza in vreun fel. Multi te vor critica din cauza acestui fapt si chiar te vor ocoli. Pana la urma tu stii cel mai bine care iti sunt obiectivele, iar lumea va vorbi indiferent de ceea ce faci.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Partenerul de cuplu pune foarte multa presiune pe tine pentru ca vrea sa te vada foarte rapid in varful ierarhiei profesionale. Si tu iti doresti acest lucru, insa nu intelegi de ce este nevoie de atat de multe insistenta din partea celui iubit, care pare a-ti reaminti mereu ca nu ti-ai atins toate visurile.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Faptul ca nu esti intr-o relatie sau cel putin nu in una stabila incepe sa te deranjeze pentru ca majoritatea prietenilor si-au gasit linistea in bratele cuiva. Tu esti inca in mijlocul cautarilor si nu crezi ca mergi pe drumul potrivit. Incearca sa fii ceva mai pozitiv si vei vedea ca lucrurile pot merge spre bine.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Ai facut tot felul de planuri marete de viitor si acum le faci cunoscute celor din casa, dar ele nu sunt primite cu prea multa incantare. Nu sunt de acord cu tine si tin sa iti aduca aminte cate esecuri ai avut in ultima vreme. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ignori sfaturile necerute si sa nu te enervezi la critici pentru ca oricine are dreptul la o parere.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Tu nu ai nevoie de indrumari astazi pentru ca esti sfatuitorul perfect. Stii ce sa zici si mai ales pe ce ton pentru a fi luat in serios de cei din fata ta. Iti place sa vezi ca ai o influenta asupra celor dragi, cu atat mai mult cu cat stii ca cei indrumati vor iesi dintr-un impas destul de mare.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nici nu mai stii ce sa crezi despre iubire pentru ca iti ofera cand una rece, cand una calda. Partenerul este extrem de capricios, iar tu nu mai ai mult pana la limita rabdarii. Parca nu esti dispus sa tot faci compromisuri doar pentru a-ti multumi partenerul cel plin de pretentii.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Esti atent la tot ce se intampla in jurul tau si analizezi tot ce se petrece, astfel incat pierzi contactul cu realitatea si vezi conspiratii acolo unde nu exista. Se anunta astazi o serie de cuvinte destul de taioase intre tine si un membru mai in varsta din familie. Nu pune la suflet tot ceea ce auzi, stresul pune stapanire pe toata lumea.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Viata comunitatii din care faci parte te preocupa in mod deosebit si de aceea cauti solutii la problemele ei, desi majoritatea celor implicati direct nu sunt alaturi de tine. Ipostaza de erou te prinde destul de bine si chiar iti faci foarte multe planuri cu privire la modul in care vei gestiona absolut orice situatie.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Dai ordine si faci ordine atat in viata ta cat mai ales in viata altora. Nimeni nu scapa de analiza ta si te asiguri ca cei dragi iau deciziile potrivite cu privire la anturaj. Tu ai pus destule etichete pe cei din jur, iar acum te astepti ca si cei dragi sa faca la fel doar pentru ca le spui ce si cum sa faca.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Dorinta ta de a face dreptate te baga in unele situatii care nu te privesc catusi de putin si din care nu iesi cu onoarea intreaga. Le iei apararea unor persoane defavorizate si atragi numeroase antipatii, dar cel putin te vei simti ca un mic erou in familie cand le spui celor din casa ce ai realizat.

Sursa: hotweek.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?