Horoscop 20 octombrie: Leii trebuie să îşi deschidă inima

Horoscop 20 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele marţi, când teoretic sunt trei ceasuri rele. 
Alina Costache
19 oct. 2015, 11:38
Horoscop 20 octombrie: Leii trebuie să îşi deschidă inima

Horoscop 20 octombrie 2015 – Berbec

E un moment de bilant dar, pentru ca nu esti in cea mai buna forma emotionala, ai tendinta sa scoti in evidenta doar ce a mers mai greu. Lasa acele amintiri in urma, nu le mai zgandari, pentru ca nu ele sunt sursa energiei tale. Gata, ti-ai invatat lectia din acele hopuri, ai trecut peste el cu capul sus, dar acum nu trebuie sa vorbesti doar despre ele. A vorbi doar de ceea ce nu ai, ce-ti lipseste, ce crezi ca nu poti primi niciodata, nu e deloc atitudinea care ti se potriveste, deci nu te mai intoarce mereu la ce n-a mers, ci concentreaza-ti atentia doar asupra ambitiei tale de a obtine exact acele lucruri pe care nu le-ai primit inca. Poti lua din trecut doar dorinta de a le obtine, si le vei avea de maine!

Horoscop 20 octombrie 2015 – Taur

Succes e cuvantul de ordine in tot ce se petrece azi in jurul tau, fie ca esti simplu participant la sarbatoarea altora, fie ca tu esti actor principal intr-o reusita de zile mari. E loc de petrecere, chiar, si aduni lumea in preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zambete, de felicitari, de laude, de distractie. Daca altul e in centrul atentiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunata, fii darnic in vorbe bune, in complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sincera. Stii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseste-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor intoarce la tine vor fi de zece ori mai amabile!

Horoscop 20 octombrie 2015 – Gemeni

Lupta sa te eliberezi din starea nefasta in care te simti captiv de la o vreme. Tu nu esti asa, nu accepta nici limitele lumii in care traiesti, nici supunerea oarba in fata altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu esti, de obicei, un spirit mult mai liber care isi urmeaza numai propriile dorinte, or acum te comporti de parca ti-ar fi mereu frica de ceva sau cineva mai presus de tine. Daca simti ca a sta cuminte in banca ta e spre binele tau, fa-o, dar nu transforma modestia, singuratatea, retragerea in penumbra intr-un motiv de nefericire si de procese de constiinta. Recunoaste ca te-ai inchis singur in aceasta carcera a fricii, deci fa ceva sa iesi din ea prin vointa proprie. Cheia e la tine!

Horoscop 20 octombrie 2015 – Rac

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc… desi nu e imposibil.

Horoscop 20 octombrie 2015 – Leu

Deschide-ti inima si spune lumii de ce esti tu in stare. Esti abia la inceputul unui proiect important si debordezi de imaginatie, de creativitate, de idei pe care abia astepti sa le pui in aplicare mai repede. Nimeni nu-ti contesta creativitatea, vii cu idei noi si bune, cu solutii curajoase si pozitive, dar primul lucru pentru a incepe sa le pui in practica e sa le exprimi liber. Nu te gandi la cei care nu le vor aplauda din prima, nici la criticile sau hopurile absolut firesti de pe parcurs, ci vorbeste deschis si sincer despre ceea ce vrei sa faci. Intr-o zi, toate aceste idei isi vor arata valoarea si urmarile excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e sa le emiti in Univers cu incredere!

Citeste continuarea pe Revista Teo

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
În ce zi, ce oraș și cu cine joacă România după calificarea din grupe. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
Decizie azi, 26 iunie, pentru românii cu telefoane mobile. Nu mai scapă nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Anunț important pentru clienții ING! Se anunță schimbări uriașe!
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
S-a dat lege! Ce se întâmplă cu românii decedați în străinătate
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
Playsport.ro
Lângă cine a vrut Ciolacu neapărat să stea în timpul meciului România - Slovacia de la Euro
kanald.ro
Vecinii Anei Maria Gherman fac dezvăluiri uluitoare, după ce și-a pus capăt zilelor într-o pădure din Iași! „Stătea mult la magazin, bea...”
Capital.ro
Ungurii CUCERESC Transilvania. Ungaria dă lovitura chiar în inima României
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Răzvan Marin: ‘Ne-am îndeplinit obiectivul și am făcut milioane de români fericiți’
MediaFlux
VIRUSUL MORTAL care AMENINȚĂ OMENIREA! Este cea mai periculoasă tulpină
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?