Horoscop 24 august 2017. Leii, pregătiţi pentru o relaţie nouă. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 24 august 2017. Am intrat în zodia Fecioarei şi o să fim mai cumpătaţi, gata cu luxul şi pasiunile devastatoare, o să fim mai atenţi şi la sănătate şi la tot ce ţine de familie, de serviciu.
Alina Costache
23 aug. 2017, 08:20
Horoscop 24 august 2017. Leii, pregătiţi pentru o relaţie nouă. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 24 august 2017 Berbec – O petrecere cu fast, poate va duceti la o nunta, la un botez, o fi vreo aniversare cu numerosi invitati si o sa trageti un chef pe cinste. Se poate sa vina cineva in vizita daca n-o sa plecati voi in plimbare prin imprejurimi, e rost de musafiri, in principiu.

Horoscop 24 august 2017 Taur– Aveti o dispozitie sufleteasca numai buna de iesit pe la mondenitati sau in parc macar, sa socializati un pic, sa va puneti la curent cu ultimele noutati. Se pare c-o sa le dedicati mare parte din timp copiilor si o sa desfasurati activitati comune, sa va deconectati.

Horoscop 24 august 2017 Gemeni – Poate plecati intr-o vilegiatura sa va rupeti de stresul cotidian, sa va acordati un respiro, s-o puteti lua de maine, de la capat cu munca. Reuniune cu prieteni sa povestiti ce-ati mai facut si ce proiecte aveti in desfasurare, sa le cereti poate si o parere celor din grup.

Horoscop 24 august 2017 Rac – Va invita o ruda sau niste prieteni la un gratar sau e un party in toata regula si o sa va faca plcere sa ajungeti acolo, pentru ca anturajul e pe gustul vostru. Daca dati o raita pe la magazine s-ar putea sa va cumparati ceva frumos pentru casa, iar in cel mai bun caz o sa-l primiti cadou, obiectul.

Horoscop 24 august LEU – Intalnire cu lungi ecouri in viata sentimentala si care sa se-ndrepte rapid spre casatorie. Poate va invita cineva sa luati masa in alt oras si daca n-aveti altceva aranjat o sa va duceti cu draga inima.

Horoscop 24 august FECIOARA – O sa revedeti o persoana draga dupa o lunga absenta si o sa realizati incotro se-ndreapta relatia, c-ati tot bajbait pana acum. Veti avea prilejul sa refaceti cercul de prieteni si sa mai cunoasteti si alta lume, sa fiti mai activi pe scena sociala.

Horoscop 24 august BALANTA – Se pare c-o s-aveti parte de o surpriza placuta, va scoate cineva in oras, la film,la un spectacol, la o cina romantica si se poate sa primiti si un cadou. O sa v-atinga la coarda sensibila cadoul de la cineva drag, mesajul sau alt gest care va exprima ceea ce simte acea persoana.

Horoscop 24 august SCORPION – Poate-i invitati pe niste prieteni pe la voi, pregatiti in fuga o tratatie si stati la povesti ca sa va mai asezati gandurile, sa vehiculati idei nou-noute. O sa va iasa niste bani din buzunar poate pentru ca va duceti diseara la un restaurant, intr-un club sa va distrati.

Horoscop 24 august SAGETATOR – Un reviriment in sfera sentimentala si o sa-i mai acordati o sansa fiintei iubite, c-ati vazut ca fara ea nu e frumos pe lume. Invitatie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o sa va transmita o stare deosebita – care sa va dea idei pentru viitorul vostru.

Horoscop 24 august CAPRICORN – O sa iesiti cu grupul de prieteni, sa luati parte la o aniversare, o ceremonie religioasa sau poate e o festivitate de premiere si va veti auzi si voi numele strigat. Or sa va caute niste prieteni care vor sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala in folosul altora, dar si al vostru.

Horoscop 24 august VARSATOR – O aparitie cu totul neasteptata si starea voastra de spirit o sa atinga un varf emotional si de-aici poate incepe o frumoasa poveste de dragoste. S-ar putea sa va coste mai putin decat de obicei masa la restaurant sau cumparaturile dintr-un supermarket, poate pentru ca veti nimeri reduceri.

Horoscop 24 augusPESTI – Le asigurati alor vostri tot ce va trebuie, dupa care o sa va vedeti cu prietenii sa faceti miscare, sa luati o portie de culturea, sa va hraniti, sufleteste. Se poate sa primiti un cadou, sa va invite cineva la plimbare in alt oras sau la un spectacol, la un concert.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?