Horoscop 26 octombrie-1 noiembrie: Află previziunile pentru zodia ta

Nativa din Fecioară ar trebui să încerce să se înțeleagă mai bine cu familia partenerului de viață pentru ca acesta să nu fie forțat să facă o alegere.
Alina Costache
26 oct. 2015, 04:27
Horoscop 26 octombrie-1 noiembrie: Află previziunile pentru zodia ta

SCORPION

Există riscul ca în această săptămână să apară unele divergențe între tine și partener, și niciunul dintre voi nu este dispus să cedeze. Este important să știi când să pui punct, mai ales dacă observi că îți faci mai mult rău decât bine. Lucrează pentru a obține o atmosferă caldă în sânul familiei!

Încearcă să nu te enervezi prea tare în această săptămână la locul de muncă, altfel îți vei pierde din puterea de concentrare. Vei avea multă treabă și mereu va trebui să te adaptezi unor reguli noi. Ai nevoie de energie mai mult decât îți imaginezi!

SĂGETĂTOR

Se vor produce modificări în viața ta sentimentală și toate vor fi benefice pentru tine. Îmbrățișează-le cu drag și învață ceva din asta! Comunicarea este cheia succesului, iar sinceritatea la fel. Dacă ești singură, lasă-i pe cei din jurul tău să te cunoască exact așa cum ești!

Vei avea un volum de muncă foarte mare în această săptămână, de aceea trebuie să te înțelegi bine cu cei din jurul tău în caz că ai nevoie de ajutor. Situația financiară nu se va schimba, chiar dacă lucrezi mai mult și ești supraîncărcată cu sarcini noi.

CAPRICORN

Este foarte important să te dedici familiei, însă cu condiția să nu uiți de tine. Nu renunța la toate plăcerile vieții pentru plăcerile lor, indiferent că este vorba de copii ori de partener. Din când în când ai nevoie de răsfăț, iar săptămâna aceasta este perfectă pentru un astfel de tratament!

Încetinește ritmul la locul de muncă și acordă-ți mai mult timp ție. Ai strâns suficienți bani până acum ca să îți poți permite o excursie ori câteva zile de cumpărături. Fă ceva care te împlinește, fără să te mai gândești la ce se poate întâmpla pe plan profesional dacă ești absentă!

VĂRSĂTOR

În această săptămână te vei lovi din nou de unele probleme mai vechi dintre tine și partener. Se pare că aceasta se crede stăpânul tău și nu ai de gând să mai tolerezi prea mult timp acest lucru. Ia măsuri de urgență înainte ca acesta să te închidă într-o colivie. Acționeză după cum simți!

Problemele din plan personal te împing să muncești din ce în ce mai mult, astfel uitând de ele cumva. Este o modalitate bună de a scăpa pe moment, însă pe termen lung vei acumula oboseală și nu vei putea da randament atunci când chiar vei avea nevoie.

PEŞTI

Fă primul pas spre o împăcare în acest început de săptămână, fie că este vorba de iubit sau de o rudă apropiată. Reconcilierea este cea mai bună metodă de a-ți găsi liniștea și de a putea să îți continui viața fără remușcări. Nu lăsa ura să pună stăpânire pe sufletul tău!

Cu cât comunici mai mult cu cei din jurul tău în această săptămână, cu atât șansele de a obține rezultate bune pe plan profesional sunt mai mari. Dacă ești nemulțumită de cât câștigi, atunci ia în calcul opțiunea de a-ți schimba jocul sau de a lucra suplimentar la un proiect personal!

Mai multe detalii pe eva.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?