Horoscop 9-15 octombrie. Află ce te aşteaptă în această săptămână. Previziuni despre bani, sănătate, dragoste, carieră

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!
Alina Costache
09 oct. 2017, 08:01
Horoscop 9-15 octombrie. Află ce te aşteaptă în această săptămână. Previziuni despre bani, sănătate, dragoste, carieră

BERBEC

Dacă eşti implicată într-o relaţie de multă vreme, cel mai probabil tu şi partenerul tău decideţi să treceţi la nivelul următor. Dacă aveţi planificată o escapadă în aceste zile, cu siguranţă vei primi o cerere în căsătorie. Se anunţă veşti bune şi pentru nativele singure, o legătură mai veche ar putea fi reluată cu mai mult succes de această dată. Astrele sunt de partea ta şi te ajută indiferent de ce decizie iei. 

Săptămâna aceasta eşti mai lejeră la locul de muncă sau poate chiar liberă complet. Ce-i drept, ai muncit destul de mult în ultima perioadă şi meriţi din plin o pauză. Dacă totuşi cineva îţi cere ajutorul, un coleg sau poate chiar şeful, rupe-ţi puţin din timpul tău liber pentru a rezolva solicitarea. Cu cât eşti mai săritoare, cu atât vei fi apreciată mai mult şi poate chiar avansată în viitorul apropiat.

TAUR

Săptămâna aceasta vei constata că relaţia ta amoroasă evoluează galopant, lucru care te sperie puţin. Fie că eşti implicată într-o relaţie de multă vreme sau abia ai început una, cert este că simţi că îţi cunoşti partenerul de-o viaţă. Tot ce trebuie să faci tu în acest moment este să te asiguri că monotonia şi rutina e cât mai la distanţă de voi. Dacă eşti singură, nu vei vrea să schimbi această situaţie din cauza unei decepţii amoroase recente. 

Vor exista multe şanse de a evolua profesional şi financiar în aceste zile. Nu ştii de unde apar atâtea oportunităţi, dar reuşeşti să le îmbrăţişezi cu drag. Este favorizată munca în echipă pentru rezultate mai rapide şi mai bune. Nu strică nici să faci unele investiţii dacă dispui de banii necesari, astrele sunt de partea ta şi îţi vor călăuzi paşii oricare ar fi decizia ta.

GEMENI

Nu permite nimănui să se implice în viaţa ta sentimentală, cu toate că uneori au dreptate în ceea ce spun. E suficient să iei ideea principală, dar să nu zăboveşti prea mult asupra ei astfel încât să îţi distrugă liniştea. Doar tu şi partenerul tău de viaţă vă puteţi da seama ce e mai bine pentru voi şi cu siguranţă trebuie să îi spui lui ce nemulţumiri ai, nu altora!

Începi în forţă această săptămână, iar energia ta te ajută să faci multe lucruri bune pe plan profesional. Eşti mai productivă decât oricând, fapt pentru care astrele îţi recomandă să te axezi pe proiectele şi sarcinile mai greoaie pe care le ai de rezolvat. În weekend, poţi lua o pauză detaşându-te complet de muncă, ai suficienţi bani cât să îţi poţi permite să faci orice îţi trece prin cap.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?