Horoscop: Ce spun bărbaţii după sex. Ce zodie afirmă „Vrei să fii soţia mea?”

Horoscop: Evident, replicile de mai jos sunt mai degrabă amuzante, dar ne dau o idee în legătură cu felul cum se comportă nativii după ce aţi făcut dragoste. Aşa că, mai în glumă, mai în serios, să vedem ce spun după ce fac sex bărbaţii fiecărei zodii.
Alina Costache
15 mart. 2016, 10:00
Horoscop: Ce spun bărbaţii după sex. Ce zodie afirmă

Berbec

„Sunt gata. O facem iar?”
Energicul şi înfocatul Berbec este gata să o ia de la capăt la câteva minute după o partidă de sex. Aşa că să nu te mire dacă auzi din gura lui cuvintele de mai sus. Energia lui de bordantă poate chiar să fie o problemă pentru partenerele cu un libido mai scăzut.

Taur

„Mi-e foame. Ce mâncăm?”
Sexul înseamnă un mare consum de energie pentru leneşul Taur. Şi după o activitate aşa de intensă are nevoie de o mică recompensă culinară. Dacă vrei să cucereşti un Taur trebuie să fii un as în bucătărie. Probabil că mâncarea îi place mai mult decât sexul.

Gemeni

„N-ai văzut telecomanda?”
Nativul din Gemeni nu suportă liniştea şi probabil nu o să ai parte niciodată de un postludiu ca la carte alături de el. În loc de îmbrăţişări şi săruturi, după o partidă de sex, preferă să urmărească ştirile sau vreo emisiune TV.

Rac

„Vrei să fii soţia mea?”
Pentru un Rac, sexul este un lucru mare, ceva ce se întâmplă numai între doi oameni care se iubesc foarte mult. Evident, replica de mai sus e o exagerare. Nu o să-ţi ceară mâna după prima partidă de sex, dar sigur vei vedea că se comportă altfel cu tine, mai familiar şi mai cald.

Leu

„Nu-i aşa că am fost bun?”
Da. Să nu te miri dacă te întreabă direct şi nici dacă se supără atunci când nu primeşte răspunsul dorit. Leul cerşeşte laude tot timpul, şi în pat, şi în afara lui, şi când le merită, şi când nu le merită. Spre binele relaţiei voastre, e indicat să-i spui că e cel mai bun amant din lume.

Fecioară

„Trebuie să schimb lenjeria”
Poate că pare exagerat, dar sunt nativi din Fecioară gata să te dea jos din pat imediat după sex ca să poată face „curat” cât mai repede. Dacă şi iubitul tău este obsedat de curăţenie, probabil ai observat că după sex se grăbeşte la duş şi schimbă aşternuturile.

Balanţă

„Ţi-a plăcut? Mie mi-a plăcut, dar dacă ţi-a plăcut şi ţie”
Balanţa se teme de momentele jenante şi nu prea ştie ce trebuie să facă sau să spună după sex. Aşa că probabil va vorbi despre partida respectivă, dar cu mari emoţii să nu spună ceva greşit. Dacă spune că i-a plăcut, iar ţie nu ţi-a plăcut? Sau dacă e invers?

Scorpion

„Şi acum, să te dezleg”
Chiar dacă nu e vorba mereu de bondage, Scorpionul are o pasiune pentru sexul sălbatic. Cătuşele, vibratoarele, inelele pentru penis, toate jucăriile se regăsesc în arsenalul lui şi e dornic să le folosească mereu, chiar dacă asta înseamnă să o sperie un pic pe partenera lui.

Citește continuarea pe Unica.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Dmitri Rogozin șochează prin apelurile sale la exterminarea ucrainenilor
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?