HOROSCOP IUNIE 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2016: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această lună!
Alina Costache
01 iun. 2016, 06:08
HOROSCOP IUNIE 2016: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2016 GEMENI

Vei avea parte de o perioadă mult mai relaxantă decât până acum pe plan sentimental, aşa că nu ar trebui să îţi pui niciun semn de întrebare, ci doar să te bucuri. Nu se ştie cât va ţine această linişte, pentru că tu şi partenerul de viaţă sunteţi extrem de vulcanici. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei cunoaşte pe cineva care te atrage la o primă vedere, însă nu vei sări direct în braţele lui!

Nu se anunţă o perioadă grea pentru tine, ci din contră pot apărea oportunităţi pe care nu le poţi refuza. Cunoşti oameni noi şi ai şansa să ţi se propună proiecte sau afaceri la care nici nu visai. Spre final de iunie vei putea în sfârşit să îţi achiziţionezi un obiect costisitor pe care ţi-l doreai de foarte mult timp!

Vei avea destulă energie luna aceasta astfel încât să faci tot ce ţi-ai propus. Trebuie să fii mai optimistă atunci când dai puţin de greu şi nu să faci o dramă dintr-o simplă durere de cap. Important este să fii prudentă în trafic, riscul de accidentări este crescut!

 
RAC
 
În prima parte a lunii nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental pentru tine, însă totul se va calma până la urmă. Eşti pusă pe gânduri din cauza iubitului tău şi nu mai eşti convinsă că el e sufletul tău pereche. Este foarte important să nu faci greşeli la mânie şi să iei decizii impulsive!

Luna iunie nu vine cu schimbări pe plan financiar pentru tine, însă aveai aşteptări mai mari. Treci peste această dezamăgire şi fă-ţi treaba la fel ca şi până acum, însă în niciun caz nu trebuie să dai înapoi. Spre finalul lunii vei reuşi să te mobilizezi mai bine, chiar dacă rezultatele băneşti sunt doar puţin mai bune. 

Vei vedea o îmbunătăţire a dispoziţiei tale luna aceasta, însă nu este exact cea care trebuie. Tonusul tău este unul mai bun şi vei avea mai multă energie pentru a munci sau pentru a te ocupa de viaţa ta personală. Este foarte important să nu îţi iroseşti toate resursele dintr-o dată!

 
LEU
 
Vei avea parte de o lună extrem de stresantă pe plan amoros, nimic nu funcţionează aşa cum ar trebui. Certurile dintre tine şi iubit izbucnesc din orice, fără să mai existe toleranţă sau respect unul pentru celălalt. Problemele externe v-au afectat fără să vă daţi seama, iar în acest moment nu poţi face nimic ca să schimbi situaţia!

Vei putea avea mare succes pe plan financiar în această lună dacă alegi să munceşti în echipă. Colegii tăi sunt tot ce îţi trebuie pentru a da cel mai bun randament, inspirându-te şi impulsionându-te. Stai bine la capitolul bani, însă trebuie să eviţi investiţiile de orice fel sau să dai bani cu împrumut!

Eşti într-o formă fizică de invidiat luna această şi eşti extrem de optimistă. Starea ta de bine îi inspiră pe cei din jurul tău şi îi ajută să treacă mai uşor peste problemele cu care se confruntă. Spre final e posibil să îţi încetinească ritmul, însă este perfect normal şi uşor de redobândit!

 
FECIOARĂ
 
Viaţa ta amoroasă traversează cea mai bună perioadă a ei de până acum. Toate merg aşa cum îţi doreşti, ba chiar uneori vei fi surprinsă că poţi avea mai mult de atât. Ai foarte mare încredere în tine şi nimic nu poate sta în calea fericirii tale. Este momentul perfect pentru a duce relaţia la următorul nivel, iar dacă eşti singură să îţi întâlneşti alesul.

Luna iunie va fi una perfectă pentru tine, şi rar se întâmplă să fii mulţumită de ceva. De cum păşeşti în această lună vei reuşi să ai rezultate bune pe plan profesional, dar mai ales pe cel financiar. Nimic nu te poate opri obţii banii pe care ţi-i doreai ca să poţi merge în vacanţa la care visezi deja de multă vreme. Visul tău începe să devină realitate!

Începi luna în forţă, însă spre finalul ei e posibil să te confrunţi cu unele probleme de sănătate. Nu este nimic de speriat, însă trebuie să te ocupi de ele şi să le tratezi. În alte condiţii, aceste banale afecţiuni pot căpăta altă importanţă!

 
BALANŢĂ
Păşeşti cu stângul în această lună şi nu se zăresc speranţe cum că viaţa ta sentimentală se va linişti. Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina multe alte probleme acum faţă de luna trecută. Este foarte important să vă exprimaţi sentimentele unul în faţa celuilalt şi să fiţi foarte sinceri. Chiar dacă vă mai scapă şi cuvinte urâte, mai bine scăpaţi de tot ce aveţi pe suflet!

Este o lună bună pentru a-ţi aprofunda cunoştinţele sau pentru a da examene. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să evoluezi pe plan profesional, însă fără rezultate financiare pentru moment. Dacă ai dat bani cu împrumut şi acum ar trebui să ţi se restituie, din păcate vei avea parte de o mare dezamăgire şi vei fi pe punctul de a ceda nervos.

Toate s-au strâns pe capul tău luna aceasta şi deşi încerci să pari puternic, adevărul este că ai cedat din toate punctele de vedere. Este foarte important să înveţi să spui nu şi să faci ce te reprezintă, altfel de vei extenua fizic şi psihic. Ascultă de sfatul partenerului de viaţă!

 
Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Servicii medicale gratuite pentru români! Ce se modifică de la 1 iulie
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu prevestește marea împăcare! Alex Bodi se va întoarce la Ema Uta: 'O iubește foarte mult'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Președintele Bulgariei, Rumen Radev, nu va participa la summitul NATO de la Washington
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?