HOROSCOP IUNIE 2018: Marte retrogradează în Vărsător, urmează o lună care alungă plictiseala şi banii din portofele

Luna iunie, prima lună de vară, vine la pachet cu o sumedie de aspecte dinamizante pe semne similare care reprezintă teme recurente ale următoarelor săptămâni: datoria față de muncă și cea față de casă, cea față de inimă, respectiv față de semeni. Se întrevede așadar o perioadă în care se arată că lucrurile se mișcă, dar poate cu o viteză care ne ia prin surprindere în anumite momente.
Alina Costache
31 mai 2018, 03:31
HOROSCOP IUNIE 2018: Marte retrogradează în Vărsător, urmează o lună care alungă plictiseala şi banii din portofele

Horoscop lunar general – iunie 2018

Mercur (Gemeni) trigon Marte (Vărsător) și Venus (Rac) trigon Jupiter (Scorpion)

În cursul zilei de 1 iunie, se formează două aspect astrale importante: configurațiile armonioase de trigon dintre Mercur din semnul Gemenilor și Marte din Vărsător, planete care ne activează impulsul către acțiune într-un mod rațional, dar și cel dintre Venus din zodia Racului și Jupiter din Scorpion care ne conferă intuiția de a alege cea mai bună variantă dintre cele posibile și de a ne manifesta viziunea într-un mod care să rezoneze la un nivel potrivit cu cei din jurul nostru.

Venus (Rac) trigon Neptun (Pești)

În data imediat următoare, se mai formează un astfel de aspect, de data asta între aceeași Venus din Rac și Neptun din semnul Peștilor. Se întrevede așadar o perioadă de vreo trei zile în care ni se potențează intuiția, dar și abilitățile artistice. Acum este momentul să purtăm acele discuții pe care le-am tot evitat, cel mai probabil pentru că erau prea sensibile și ne era teamă că am putea leza pe cei la care ținem. Conctarea cu celălalt se face facil și vom ajunge ușor să rezonăm.

Venus (Rac) opoziție Pluto (Capricorn)

Data de 5 a lunii se face remarcată prin aspectul tensionat de opoziție la care aderă Venus din zodia Racului și Pluto din Capricorn. Așa se face că s-ar putea ca sentimentele noastre să se lezeze mult mai ușor în cursul sau în preajma acestei zile, iar indiferența și răceala cu care par să ne trateze anumite persoane dragi ar putea cădea mai greu decât de obicei în cele ce urmează. nu ne rămâne deloc decât să trecem aceste senzații prin filtrul rațiunii și să vedem dacă sunt reale.

Mercur (Gemeni) careu Neptun (Pești)

În ziua imediat următoare, ne întâmpină tot o configurație astrală distonantă, de data aceasta de careu, și anume acela dintre Mercur din zodia Gemenilor și Neptun din cea a Peștilor. Judecata noastră dreaptă ar putea avea de suferit de pe urma acestui aspect cosmic, încețoșându-ne clara viziune a gândurilorși ideilor cu care operăm în cursul zilei de 6 sau în preajma ei. Poate nu ar fi rău dacă am apela la o părere obiectivă care să ne ajute să distingem iluzia de ceea ce e adevărat.

Mercur intră în Rac

Din 12 încolo, Mercur, planeta gândirii și a socializării, tranzitează semnul Racului, ceea ce arată că felul nostru de a înțelege și a verbaliza situațiile cu care ne vom întâlni pe parcursul zilelor ce vor urma va fi impregnat pe un acut marcaj emoțional. Simțim și gândim la unison, dar se prea poate ca lucrurile să nu ia o întorsătură bună atunci când trăririle și sentimentele iau locul total rațiunii. Se dorește așadar să ținem cont de ceea ce simțim, dar ca în toate lucrurile, cu măsură.

Venus poposește în Leu

Ziua de 13 nu vine (neapărat) cu ghinion, ci cu ingresul lui Venus în semnul Leului. Așa se face că dacă pe parcursul șederii sale de câteva săptămâni din Rac am dat dovadă de sensibilitate și uneori chiar hiperemotivitate, acum iubim, simțim și relaționăm teatral, cu multă pompă, gesturi și vorbe pe măsură. Suntem generoși în complimente și nu de puține ori solicităm, mai vădit, mai ascuns, un tratament asemănător, dacă nu chiar mai privilegiat decât cel oferit. Din nou, atenție!

Venus (Leu) careu Uranus (Taur)

În data de 14 iunie, Venus din zodia Leului aderă la un aspect tensionat de careu cu proaspăt intratul Uranus în Taur, ceea ce face ca felul nostru expansiv de a relaționa cu ceilalți să nu facă o casă tocmai bună cu dorința noastră de a fi plăcuți într-un mod care nu șochează, ci surprinde plăcut. Așadar, dacă ne dorim ca lucrurile să evolueze într-un mod bun cu cei de lângă noi, se dorește să ne măsurăm mai atent decât de obicei modalitățile în care ne gândim să acționăm.

Mercur (Rac) opoziție Saturn (Capricorn)

În cursul zilei de 15, se perfectează o configurație astrală disonantă, de data aceasta de opoziție între Mercur din semnul Racului și Saturn din Capricorn. Suntem martori, pentru prima dată de la intrarea lui Mercur în zodia plină de simțăminte a Racului, la latura mai puțin fericită a acestui tranzit. Vedem și gândim totul al persoana întâi, ceea ce nu rezonează tocmai bine cu mediul rece adeseori cu care ne întâlnim la muncă sau în contexte sociale sus-puse. Trebuie să ne călim deci.

Neptun retrogradează în Pești

În data de 19, Neptun, chiriaș de cursă lungă în semnul Peștilor, intră în faza de retrogradare. Așa se face că crește exponențial riscul de iluzii și deziluzii, dar și potențialul artistic al celor care lucrează în arii de activitate care presupun manifestări ale imaginației și alte astfel de activități creativate. Nu ne rămâne decât să ne folosim de introspecția pe care ne-o dă tranzitul în ritm invers al acestei zodii și să nu cădem în mrejele pe care riscă să ni le întindă în ceea ce urmează.

Mercur (Rac) trigon Neptun Rx (Pești)

Data de 19 ne surprinde cu un aspect armonios de trigon între același Mercur din Rac și Neptun intrat de curând în retrogradare în zodia Peștilor. Din nou, suntem înclinați către visare, iluzii, mai apoi deziluzii, la un romantic dus la extrem care ne poate aduce în situația de a deveni un soi de martiri în raport cu ceilalți de lângă noi, dar mai ales cu cei dragi. Să ne folosim însă de ceea ce are bun de oferit această configurație: un soi de nostalgie și melancolism extrem de creative.

Venus (Leu) opoziție Marte (Vărsător)

Ziua de 21 vine la pachet cu o configurație astrală dizarmonică de opoziție între Venus din zodia Leului și Marte din Vărsător. Așa se face că deși acționăm în scopul atingerii unui bine comun și al unei situații favorabile pentru toți cei implicați într-o activitate, fie ea profesională sau de altă natură, ne dorim totuși să ni se valideze eforturile și implicarea. Acest lucru poate fi socotit de unele persoane ca o chestiune care derivă din vanitate și care se contrazice cu ceea ce facem.

Mercur (Rac) opoziție Pluto (Capricorn)

În ziua de 23, se formează aspectul tensionat de opoziție dintre Mercur din semnul Racului și Pluto din cel al Capricornului, indiciu cum că reapare senzația de neînțelegere pe fundalul acelei aparente sau nu neliniști și răceli care ne marchează relațiile cu ceilalți parcă. Așa se face că ar fi mai bine să lăsăm lucrurile să se consume înainte de a reacționa mai bine sau mai prost la ele. Sre întrevede o perioadă de câteva zile în care se dorește să nu lăsăm emoțiile să acapareze.

Venus (Leu) careu Jupiter (Scorpion)

În cursul sau în jurul zilei de 25, se perfectează un aspect tensionat de careu între Venus din zodia Leului și Jupiter din Scorpion care face ca orice simțămint pe care îl avem perioada aceasta să se amplifice, devenind intr-o data obositor. Nu ne rămâne decât să găsim o metodă prin care să le oprim puterea sau măcar să nu mistuie totul în jur. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să degenereze și să ajungă să marcheze într-un mod nu prea potrivit relațiile pe care le avem.

Marte retrogradează în Vărsător

După data de 26, se întrevede o perioadă de câteva săptămâni în care deși ne dorim să facem să fie bine pentru toată lumea, reușim să realizăm contrariul și parcă nimic nu iese așa cum am preconizat. Poate nu ar fi rău dacă ne-am gândi dacă binele nostru personal rezonează cu cel pe care îl au cei cu care desfășurăm activități. Doar forând în interiorul nostru ne vom da seama care sunt tiparele de acțiune nepotrivite pe care le cultivăm într-o manieră neferită perioada aceasta.

Mercur intră în Leu

Din 29 încolo, Mercur ajunge în semnul Leului, ceea ce face ca noi să fim mai declarativi și să colorăm nițel realitatea cu unele nuanțe hiperbolice. Așadar, se prea poate să dăm dovadă de o mai mare capacitate de a ne exprima elocvent și persuasiv ideile, dar ca lucrurile să nu meargă în direcția în care ne dorim și să părem genul de persoane lăudăroase în ochii celorlalți. Astfel, poate ar fi bine să ne măsurăm cuvintele, mai ales dacă credem că suntem interpretați greșit.

Mercur (Leu) careu Uranus (Taur)

Data de 30 vine la pachet cu un aspect tensionat de careu dintre Mercur din Leu și Uranus din Taur. Așa se face finalul de lună vine la pachet cu unele gânduri contradictorii și reacții la fel de bulversante, indiciu cum că felul în care gândim nu este sinonim cu cel în care reacționăm, iar o doză prea mare șoc pare să rezide la baza modului în care ne facem cunoscut, eronat parcă, ceea ce gândim. Nu ne-ar strica să descoperim o modalitate de trece prin filtrul rațiunii orice reacție.

După cum rezultă din paragrafele anterioare, ne așteaptă o primă lună de vară care nu ne va lăsa să ne plictisim. Picoteala tipică verii n-ar trebui să se afle în arealul de manifestări de care dăm dovadă în ceea ce urmează. Se întrevede totuși, în ciuda provocărilor, o serie de oportunități de a crește și a afla care sunt lucrurile care ne animă de fapt. Doar așa realizăm pe unde să o luăm.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Gemenii până pe 21 iunie ora 13:07, când poposește în Rac;
  • Lună Nouă în Gemeni pe 13 iunie ora 22:43, Lună Plină în Capricorn pe 28 iunie ora 7:53;
  • Mercur tranzitează Gemenii până pe 12 iunie ora 23:00, moment în care ajunge în Rac, pe care îl parcurge până pe 29 iunie ora 8:19, când intră în Leu;
  • Venus se mișcă prin Rac până pe 14 iunie ora 00:54, moment în care intră în Leu;
  • Marte tranzitează Vărsătorul până pe 26 iunie ora 00:05 când intră în retrogradare;
  • Jupiter se mișcă îndărăt prin Scorpion toată luna iunie;
  • Saturn se deplasează îndărăt prin Capricorn pe tot parcursul lunii;
  • Uranus tranzitează Taurul toată luna;
  • Neptun tranzitează Peștii în sens direct până pe 19 iunie ora 2:27, moment în care intră în retrogradare;
  • Pluto se mișcă firesc prin Capricorn pe toată durata lunii.

Sursa: astrodex.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 27 iunie 2024. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Iată ce premii sunt puse în joc la extragerea din această seară
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan discută despre formarea majorității în Consiliul General
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?